Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhncjefvlkefvolkflvkrkvlrkvr

tampony i podpaski naturella - czy sa zdrowsze..?

Polecane posty

Gość jhncjefvlkefvolkflvkrkvlrkvr

Dziewczyny myslicie ze przez to ze zawiera ekstrakt z rumianku sa zdrowsze i moga zapobiegac w postawaniu infekcji czy to tylko chwyt reklamowy?

Gość Taaaka tam
podpaski sa niewygodne z tej firmy. tamponow nie uzywalam.

Gość Laleczka Dolly
Mnie po założeniu tamponu okropnie rozbolało podbrzusze. Przeszło, kiedy go wyjęłam. Z następnym tamponem było to samo, a kiedy wymieniłam go na sprawdzone OB, przeszło.

Gość gość
Sama chemia ale je lubię :D chociaż i tak zazwyczaj kupuję Bellę z siateczą, te włokninowe to lubię tak sobie.

Gość gość
kiedys byly z waty w siatce,a tera z rumiankiem-w lbach sie pomieszalo. jezeli dbasz o chigiene to mozesz i wor parciany uzywac:P

Gość gość
Zakupiłam ostatnio. Chciałam i nadal chcę znów po latach wrócić do tamponów. Kiedyś używałam tampaxów z aplikatorem, potem ob. No ale powrót zaczęłam od zakupienia naturelli. Po zaaplikowaniu tak mnie zaczęło piec, że myślałam, że umrę. Wyjęłam ale się jeszcze nie poddałam. Przy następnym okresie, spróbuję ostatni raz. Jak się nie sprawdzę, pewnie postawię na tamapxy. Aplikator to jednak wygoda :P. http://ofiaralosu88.blog.onet.pl/

Gość gość
ja je bardzo lubie, nie sa tak sztywne jak always, a w tych z belli siatka sie odkleja - probowalam nie raz i zawsze tak bylo, wszystkie moje znajome, ktorym przyszlo uzyc belli narzekaly na nie