Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_kasia_

pomóżcie w wyborze banku

Polecane posty

Gość kasia_kasia_

pliss, pomóżcie mi wybrać jakieś fajne konto w banku dla studenta o stałych, ale przeciętnie niskich zarobkach, co? co polecacie? w sumie to najbardziej mi się podoba konto24.pl w bz wbk, bo współpracują z allegro, a ja często wystawiam i kupuję różne produkty. co myślicie?

proponuje inteligo. oni tez wspopracuja z allegro i jesli zalorzysz sobie konto przez strone allegro to dodatkowo mozesz dostac gratisy (punkty itp) za obsluge nic nie placisz - jedynie 1 zl na karte. masz dostep 24 h przez internet, przelewy miedzy inteligo sa darmowe, do innych kosztuja 99 gr polecam bardzo

Gość ikona
ja miałam styczność z kilkoma kontami internetowymi, w sumie oferty są podobne, ale jak robisz często zakupy na allegro albo płacisz kartą, to możesz spokojnie wchodzić w to konto24.pl. wtedy nie płacisz nic za prowadzenie, a zdecydowanie jest to najbezpieczniejszy bank jeśli chodzi o przelewy internetowe itp.

Gość ja polecam Mbank
e konto- nic nie musisz mieć na koncie, nie ma opłat itp, polecam

Gość ja mam konto 30 w BZ
chwale sobie, mam je od poczatku studiow, a teraz mam juz 26 lat. Chce sobie zrobic jeszcze dostep przez internet, tylko jak? Bo mozna bez chodzenia do banku a Mbank to jakos tak.. nie wiem

Gość lin liu
jak zadzwonisz na infolinie to Ci tam wszystko wytłumaczą, a możesz sobie założyć zamiast >30 konto24.pl, bo tam nie ma ograniczeń wiekowych a w sumie jest bardzo podobne, tyle że dodatkowo można swobodnie płacić na allegro i zbiera się punkty payback :)

Gość gadulec
bierz konto24.pl - 0 opłat, bezpieczne zakupy przez necik i piękna karta debetowa z Twoim nickiem allegro:)

Gość upiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a kto mi powie jak wpłacic pieniadze na konto w MBANKU? czy tylko przez wplatomaty czy mozna w jakims banku bez prowizji?????

Gość upiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
😠

Gość lancetti
ja miałem konto w bph ale ostatnio przeniosłem się do bz wbk bo strasznie dużo o nim dobrych opinii i się nie zawiodłem! mam konto24.pl, dzięki temu spokojnie sobie zawsze płacę na allegro, kontem steruję sam przez internet, wreszcie zero kolejek, wysokie bezpieczeństwo i ładna karta na dodatek ;)