Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalalalala

na co pierwsze zwaracaie uwage u kobiety, nogi, piersi, tylek

Polecane posty

Gość kalalalala

nie ma innych odpowiedzi, tylko te trzy powyzsze, zrobimy sondaz

Gość tratatatatatata
zależy co odsłonięte :D ale przeważnie cycuszki

Gość taki jakis 24
latem jak mijam na ulicy to cycuszki bo tylu nie widze :P a nie odwracam sie jak prostak jak mnie minie po to zeby zerknac na jej tylek w zimie na nogi bo kurtka i te sprawy jak ide za kobieta to tylek zdecydowanie!!!!!!!:)

Gość jak mozna zobaczyc tylek
przez spodnie albo spodniczke???? Chyba ze przezroczysta, ale i ta nie widac, to samo z cyckami. Inaczej wygladaja nago. Laska moze miec duze cycki faceci sie beda zachwycac a jak sciagnie stanik to wisza do kolan. Najpierw trzeba cos zobaczyc zeby oceniac

Gość NA MOTYLKI
Jak nie ma motylków to lepiej dać sobie spokój, bo jeszcze posądzą cię ludzie o pedofilię. Dlatego najlepiej, żeby miała wielkie i widocznie

Ja na kobiętę patrzę jak na budowlę. Najpierw patrzę na całość żeby \"załapać bryłę\". Potem przechodze do szczegółow. Zaczynam od dołu a więc z wymienionych to będzie: nogi-tyłek -biust.

Gość -----------------------
no to przegrałam zycie - biust maly, tylek plaski, tylko nogi mam zajebiste :D

Gość do na motylki
ale glupi jestes to jak facet ma malego to tez sie lepiej za niego nie brac bo o pedofilie oskarza? ale zalosna teoria

Gość NA MOTYLKI
Jak spojrzysz na topik o przerośniętych wargach, to też dojdziesz do takich wniosków. Tam dowodzą dziewczęta i chłopcy, że kobieta bez motyla, to nie kobieta. Ja czytam i się uczę. A że posądzeń o pedofilię się lękam, to i będę szukał takiej z motylami. Najlepiej po kolana.

Gość do na motylki
o fuuuj, rozmiar motylka nie zalezy od wieku

Gość kalalalala
to nie temat o cipkach, tylko nogach, piersiach i tylku moj facet na tylek zwraca uwage

Gość NA MOTYLKI
Też tak myślałem, ale teraz mam wątpliwości. Oni piszą, że bułeczki mają tylko małe dziewczynki a pociąg do bułeczek, tylko pedofile:(

Gość NA MOTYLKI
Też tak myślałem, ale teraz mam wątpliwości. Oni piszą, że bułeczki mają tylko małe dziewczynki a pociąg do bułeczek, tylko pedofile:(

Gość NA MOTYLKI

Gość K.P.
uwielbiam tyleczki... piekny opalony ksztaltny tyleczek... nie za duzy ale wyraznie okreslony... nie super jedrny ale na tyle ze sie nigdzie nie rozchodzi... uwielbiam :) no i twarz oraz proporcje... i lubie drobne kobiety... no ale to ja ;)

Dobra dobra - przyznać się że kołaczę się jedna myśl po głowie \"Ciekawie jaką ma cipkę ??\" 🖐️

Gość bunka
a jaka powinna miec?

Gość bezpłatna karta kredytowa
Tyłek, rzecz jasna :D . A poza tematem, to czasami tak jak Sitc, czasem jak kobieta podaje mi rękę na przywitanie, i ta dłoń jest taka mięciutka, gładziutka i delikatna, to tez się łapię na myślach "ciekawe czy tam też ma tak mięciutko, gładziutko i delikatnie" :D .

Gość bezpłatna karta kredytowa
Tyłek, rzecz jasna :D . A poza tematem, to czasami tak jak Sitc, czasem jak kobieta podaje mi rękę na przywitanie, i ta dłoń jest taka mięciutka, gładziutka i delikatna, to tez się łapię na myślach "ciekawe czy tam też ma tak mięciutko, gładziutko i delikatnie" :D .

Gość koreloo
z tych trzech rzeczy to tyłek a tak w ogóle to WŁOSY, potem twarz...

Gość Pan fachowiec
Oczywiście na pojemność, momenty obrotowe, przebieg, rocznik :P