Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliooo

Jak reaguja faceci na dziewice od 18 do 25 i więcej lat !!

Polecane posty

Gość Oliooo

Wasze opinie !! chcą być ich pierwszymi partnerami jak sie dowiedza !! wysmiewają !! podziwiają !!! nie mam pojecia :)

Gość Oliooo
powiedzieć mu czy skłamać

Gość ona739747549
moim zadnie facet jest raczej dumny z tego ze jego dziewczyna nie wspolzyla jeszcze z nikim.bedzie czul sie wyjatkowy gdy dowie sie ze to on bedzie tym pierwszym, ktory pozbawi cie dziewictwa.

Gość olololololollolololol
:)

Gość poliiiiiiiiiii
nic wstydliwego pozdro

Gość tomaszekkkkk
sex z 18 letnia dziwica to nic przyjemnego wedlug mnie, bo sama nie wie czy chce czy nie, jedyny plus ze jest ostro ciasna normalnieaz nialem malinke (siniaka) na zoledziu. apropo starszych lasek 25- 27 w zyciu bym sie z taka nie przespal, b obiorac na chlopski rozum czemu ona jest jeszcze dziewica ? proste pewnei na cos chorowala alb odelej choruje sam nie wie mproblem z chigiena albo cos. takie zdanie maja wszyscy moi znajomi

Gość ruch
hmm dziewica 25 letnia a jak lasce sie spodoba sex wiadomo wczesniej sie opierala a teraz bez teg zyc nie moze myslicie ze skonczy na jednym dopalaczu, osobiscie nie chicla bym miec dziewczyny dziewicy i z taka sie chajtnac powinna byc juz ujezdzana przez kogos ale prze przesady np. zebym byl 2 gim partnerem

Gość kuźwa Julek dokończ wreszcie
Z mojego skromnego doświadczenia wynika, mężczyzna w momencie, gdy dowiaduje się o dziewictwie partnerki, zmienia swoje nastawienie do niej o 180 stopni - czytaj: podwija ogon, wciska kit z cyklu "wiesz...myślę, ze nie jestem odpowiednim facetem dla ciebie" i ucieka jak najdalej. :O Podpisano: dziewica 23-letnia

Gość mam 22 lata
i jestem dziewicą, nie mam zadnych chorób czy problemów z higieną jak ktoś coś sugerował,po prostu nie udało mi się spotkac nikogo takiego z kim chcialabym byc na poważnie,a nie mam zamiaru iść z kimś do łóżka,kto nic dla mnie nie znaczy...ale zauważylam,ze dziwnie na to reagują faceci,z takim lekkim szokiem,co się jednak dziwić , dziś trudno spotkać dziewczynę co się szanuje..

Z dziewica 18 lat czuł bym się dziwnie ale wyrozumiale Najczesciej traca dziewczyny cnote w wieku 15-18 lat. Natomiast nie wyobrażam seksu z kobieta 25 i wiecej dziewica Przede wszystkim dlatego ze w tym wieku od kobiety oczekuje inwencji w dążeniu do zbliżenia czego dziewica nie da bo nie jest rozbudzona.Starsze kobiety w moim odczuciu musza okazywać zaintresowanie seksem i okazywac podniecenie Jeżeli tego nie robia odbieram to ze nie sa mna zainteresowane seksualnie i obawiałbym się zeby nie dostać kosza.Sadze ze podobne zdanie ma wiekszosc dojrzałych seksualnie facetow

Ja reaguje dokładnie tak samo jak na niedziewice w wieku od 18 wzywż! Nie ma różnicy pozdrawiam :-)

Gość alexandraaa
Przezylam taka sytuacje niedawno. mam 27 lat. juz nie jestem dziewica- a stalo sie to tydzien temu. powiedzialam chlopakowi o tym jak juz byla "podbramkowa" sytuacja. Najpierw byl w szoku(1 minute), a potem byl przeszczesliwy. On ma duze doswiadczenie a Ja przy nim zaczynam. Jest super. I zeby nie bylo durnych komentarzy. Jestem bardzo ladna, zgrabna madra czyli normalna

Gość kuźwa Julek dokończ wreszcie
Ola, zazdroszczę Ci faceta :) jakis tam facet ==> gdzie Ty te brednie wyczytujesz??

Gość Pan Tau
Jeśli dziewczyna by była atrakcyjna i ładna, to tym bardziej należy szanować ją za zasady i podziwiać. Jeśli natomiast oazówka w okularach z mysimi włosami - no cóż - wiadomo, czemu jest dziewicą. (złośliwe, ale prawdziwe)

Gość alexandraaa
kuźwa Julek dokończ wreszcie Dzieki Chlopak na rrazie jest super :-) trudnosci z orgazmem nie mam zadnych- kompletna bzdura JPan Tau- "eśli dziewczyna by była atrakcyjna i ładna, to tym bardziej należy szanować ją za zasady i podziwiać." Tak wlasnie bylo u mnie. Faceci chcieli sexu a Ja jakos podswiadomie czekalam na tego kogos. Pozdrawiam

Gość Anns
No to ja nie kminię już tego ;/ Ogólnie spotykam się z opinią że mężczyźni szukają dziewic. A tutaj widzę że jednak nie do końca tak jest. Dziwne ;/

Gość oioioioioioi
oi oi

Gość izana
Przerażeni że dziewczyna jest dziewicą?? A w innych topikach piszą że dziewic szukają... o co wam chodzi w końcu?

Dziewica nie będzie mnie porównywała z innymi... Dziewica to moje małe marzenie... Rówieśniczka :)

Gość kurkumina
Ale dlaczego piszecie, że dziewica nie będzie miała orgazmu z facetem... Ja mam 23 lata (dziewica) i szczerze mówiąc to każdy dotyk mojego faceta sprawia, że nogi się pode mną uginają... Chyba z tego "wyposzczenia" :D

Gość Aneta2121
Straciłam dziewictwo w wieku 20lat i jestem zadowolona z tego....mogła bym z moim facetem rznac sie dzien i noc i nigdy nie mam go dosyc....jest swietnym nauczycielem a przy tym kochankiem !!!!!!!!!!!