Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szoku jaka cena

jaki kombinezon dla polrocznego dziecka?1czy 2 czesciowy?

Polecane posty

ja mam 1 czesciowy. wygodniej mi sie go ubiera. wkladam mala zasówam zamek i już :) mysle ze jak bedzie juz chodzic to 2 czesciowy ale jak narazie taki 1 czesciowy ejst idealny. nic sie nie podwija, nic jej nie gniecie- sama wygoda.

podpowiedzcie jeszcze jaki to rozmiar?74?

To zależy jak duże jest dziecko. A to ma być dla Twojego dziecka czy na prezent?

nie,nie na prezent-moze byc uzywka z allegro ale to nie dla mnie lecz kolezanka szuka i niebardzo wie co i jak a nie ma netu wiec je pomagam

To zalezy jak duże jest dziecko. Na pewno to będzie 74 lub 80. Ja miałam na 80 i był dużo za duży .Teraz mój synek (16m-cy) mimo, że nosi rozmiar 92 to ten kombinezon jest na niego dobry;)

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
Dla takiego maluszka radziłabym jednoczęsciowy-jak dla mniej bardziej praktyczny :) nic się nie podwinie a co za tym idzie maluchowiu cieplej.Kiedy już synek śmigał kupowałam dwuczęsciowy.Radze kupić zdecydowanie większy żebyś miała na całą zime.Wiem z własnego dfoświadczenia-kupiłam taki jaki nośił ciuchy a w styczniu był za ciasny!

ja bym wziela 80. mojej córxci kupilam 2 tyg temu buciki i byly na nia takie w sam raz a ostatnio chcialam je jej załozyc i juz jej sie nie mieszcza na nożke. tak samo z ubraniami. wydawalo mi sie ze takie duze a tu za ciasne i poszly juz w odstawkę.

Gość Magduta
Popieram jednoczęsciowy, najlepiej z dopinanymi botkami i rekawiczkami na zatrzaski. nic nie ucieka i jest pewność, że dobrze okrywa rączki i nóżki bąbelka.

natka tak kombinezon ma 74 i kurteczke tez ale wiesz rozmiar rozmiarowi nierowny. niektore 68 sa na nia za duze a niektore 74 za małe!

koralik napisz mi prosze jak obrobilas to 1 zdjęcie? ja mam sciagniety program ACD see photo editor ale nie umiem tego zrobic :(

ach... no coż moze ktoregos pieknego dnia znajdzie sie ktos kto mi to wylozy łopatologicznie i sie naucze :)