Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEWQD

Dlaczego jest tyle psycholi na świecie

Polecane posty

Gość DEWQD

choćby Doda, przykłąd psychola z pierwszych okładek gazet.Znam tez osobiscie wiele wrednych , głupich ludzi, ktorzy mam wrazenie, ze zyją tylko, zeby dokuczac innym!!Zeby innym szkodzic.Mam znajomą, ktora wszystkim zyczy zle i cieszy sie jak komus podwija sie noga.Dla mnie to psycholka?Czy nie ma juz normalnych, spokojnych ludzi, ktorzy ciesza sie szczesciem innych/?

Gość DEWQD
jaj mam znajomą , ktora uroiła sobie, ze ja przesladuje...i w dodatku fałszywe plotki o mnie roznosi..

Gość DEWQD
mowie kolokwialnie.."psycholi"....

Gość Akimek_Z problemem
Niedawno nauczylismy sie latac ,po co w takim razie mamy jedzic czy chodzic??

Gość DEWQD
a ja polecam dystansu wiecej...helis,..cos tam/// "Człowiek o miernej inteligencji jest zawsze przesadnie poważny, nie śmieje się, nie żartuje, nie potrafi się cieszyć byle czym"

Gość swinkowaaaa
"psychole" sa , bo z wszytskich innych planet wyslali ich na ziemie .... dziekujemu kosmici :)

Gość DEWQD
a kim jest doda jak nie "psycholem"?ona nie moze byc normalna

DEWQD - jeśli nie dostrzegasz sarkazmu, twoja strata :) a o poczuciu humoru nie wspominaj nawet, bo nie to jest zamierzeniem twojego topu :O \"Człowiek o miernej inteligencji jest zawsze przesadnie poważny, nie śmieje się, nie żartuje, nie potrafi się cieszyć byle czym\" - pozostaje ci tylko współczuć ;)

Gość DEWQD
czego mi wspołczujesz?ja tobie wspołczuje, ze sie czepiasz..słowa psychol...przeciez to pasuje!!! zapoznałąm sie ze słowem psychol...idealnie tu pasuje.. http://www.kurnik.pl/slownik/sw.phtml?sl=psychol i sorki, ale chyba nie zrozumiałas..o co mi chodziło.. pospolicie oznacza słowo wariat!!i o to mi chodziło bo Doda jest wariatką i chodziło mi własnie wariatów, czyli ludzi nie dokońca postępujacych zgodnie z normami!!

Gość DEWQD
bo czy nie jest wariatem ktos komu, wydaje, sie , ze go przesladuje, kiedy tego nie robi? czy nie jest wariatem osoba, ktora wchodzi do domu bez pukania i obejdzie całe mieszkanie, zanim zapytac..dzien dobry jest tam kto? czy nie jest wariatem ktos, kto zmysla historie fałszywe i puszcze je w świat!!?

Gość DEWQD
no helis?jakie słowo wg ciebie pasuje do takiej osoby???hehe moze.. sie popiszesz wiedza

Gość DEWQD
a po co mam sobie utrudniac?lepiej, zeby przekaz był jasny!! Jakich mam uzywac sformułowan? SWIAT JEST PEłEN LUDZI CIERPIąCYCH NA PSYCHOZE MANIALKNO-DEPRESYJNą, NA ROZDOWJENIE OSOBOWOSCI, SOCJOPATóW..mogłabym tak wymieniac?ale po co nie przyszłam tu błysnąc wiedza, ale podzielic sie emocjami, ktore motają moją duszę!Nie musze do tego uzywac/.medyczengo, specjalistyczego jezyk!! nie lepiej napisac jasno i konkretnie o co chodzi..a Ty zamiast sie skupiac na tresci tego co napisałąm, skupiłas sie na formie..to swiadczy o Twojej małostkowosci, a to nie jest dobra cecha.s

Gość DEWQD
oki to skoro takis mądry helisborn to otworz swoj słownik na wyrazie psychol..i napisz mi co on oznacza!!bo ja przy sobie słownika nie mam, a w internecie jest, ale płatny!!znaczy to sami co w kurniku/..no chyba, ze mnie oswiecisz..bo to jest kolowialne wyrazenie..wiec w pwn to samo napiszą..potocznie wariat!!i tyle

DEWQD - nie jest dobra według ciebie ;) a co do słownictwa - nie czepiam się tego, że nie wymieniasz np. tysiąca rodzajów zaburzeń osobowości TYLKO o to że upraszczasz w ogóle to dyskusja bez sensu. może przejdź do sedna, bo jak na razie tylko nabitka postów leci :) pzdr.

Gość DEWQD
a moze jestes jednym z nim.heheh dlatego,sie tak czepiasz..jako jedyna osoba...!!hehehe haha buhahahah

Gość DEWQD
no i dokładnie to miała na mysli!!:)słowniczek jest okey więc o co Ci konkretnie chodzi???????????

Gość baza lumene
hellishbloodystorm ty to sie jednak lubisz przyczepiać do pierdołów:o ktoś pisze jedno a ty wywlekasz jakies szczególiki:o wczoraj był taki topik o tym że jak ktoś nie ma argumentów lub nie wie co odpisac czepia sie słów i ortografi:o jak widac ty masz w tym mistrza:o

baza lumene - tak, czepiam się jak widzę durnoty, które wypisują ludzie. acha, rozumiem, mój dziecięcy umysł nie jest w stanie pojąć głębi przesłania płynącego z niniejszego topiku. :)

Gość DEWQD
chodzi, o to, ze dziwie, sie czemu np.taka wulgarna i prymitywna wariatka, kobieta żywcem wyjęta z rynsztoka, ktora zachowuje sie jak dresiara, ma w pogardzie innych ludzi, wszystkich obraza i krytykuje(a sama obrazy siebie zniesc nie potrafi)..robi w telewizji?jaki ona przykład daje młodziezy, jaki przykłąd daje kobieta, ktora przyznaje sie, ze bije sie..powinna w wiezieniu siedziec, a nie w ekarnie tv!!przeraza mnie tez ze daje przykład, młodziezy, a co sie dzieje z młodzieza...to skandalicznie..ostatnio jechałam samochodem i szli i opluli mi samochod na przejsciu dla pieszych!!juz miałą sie wrocic!!inastraszyc!!ale zal

Gość DEWQD
helisborn...juz wiem, czemu sie czepiasz, sama jestes psycholem..heheh skoro cie błędy tak denerwuja.!!olewam cie!Czekam na wypowiedzi sensowniejsze, dotyczace tematu i inteligetne!!a nie twoje

hellishbloodystorm ale ty masz niski poziom:o po prostu gratuluje:o kurcze chyba powinnaś sie zastanowić czy ty przypadkiem nie reprezentujesz tutaj durnoty:o

Gość DEWQD
dohkładnie uderz w stól , a nożyce sie odezwą!!napisałam o psycholach, a odezwałą sie pierwsza helis..z wielkimi wątami!!do słowa psychol:)haha wiele razy je słyszałas?pewnie w swoim kierunku, stad rozdrażneinie?hehe

a odnośnie tematu: zgadzam sie z tobą w pełni, coraz więcej jest \"psycholi\", chamów, czego dowodem jest hellishbloodystorm... dzięki niej/ niemu twój topik nabrał zywszych barw i mamy potwierdzenie tego jacy mogą być prostaccy ludzie;)

DEWQD - dzięki za diagnozę psychola :). szkoda tylko, że nie możesz pogadać z kimś, kto sie \"czepnął\" ;) polihymnia - ładnie proszę o uzasadnienie, tylko takie bardziej konkretne :)