Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelkaa

czy to możlowe ze jestem w ciązy ??

Polecane posty

Gość kornelkaa

Hejka wszytskim Współżyłam z chłoapkiem w dni niepłodne bez i był wytrysk czy moge być w ciązy ..?? po paru dniach dostałam plamienia w kolorze brązu ... czekam na opoiwedzi ... P.s na tes jest za wcześnie wiec chce abyscie mi podpowiedziały .. :) 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość niepewna pewnosc...
no jak jestes pewna ze to dni nieplodne to nie mozesz byz w ciazy!!chyba ze nie jestes pewna to jest ryzyko

Gość eeeetam
w przyrodzie wszystko możliwe...i w czasie okresu i zaraz po nim też można zajśc w ciążę....płodne ,niepłodne......zawsze trzeba uważać...ja z niepłodnych mam 6 cio letnią córeczkę........

Gość kornelkaa
aha no wspołzylam odrazu po okresie ..a plamieni wystapilo po stosunku tak 4 dni po i tez trawo 4 dni ..

Gość niepewna pewnosc...
no a te brazowe plamienia-lepiej idz do lekarza i sie nie zastanawiaj!!!a tak na przyszlosc:jak ci sie takie cos przytrafi i nie jestes gotowa na bycie matka to lepiej pedz odrazu do lekarza i wez POSTINOR-Duo

Gość kornelkaa
jestem gotowa na matke :)

Gość niepewna pewnosc...
no to teraz poczekaj kilka dni,zrob test i........ jak bedzie pozytywny to gratulacje:)

Gość kornelkaa
a ile trzeba poczekac aby mieć ta 100 % pewnosś..

Gość niepewna pewnosc...
no nie wiem a kiedy to bylo jak sie kochaliscie i bumm..:)

Gość kornelkaa
2 i 4 października

Gość niepewna pewnosc...
to juz spokojnie mozesz isc do apteki i kupic tescik.po zrobieniu testu masz jakies 99% odpowiedzi na twoje pytanie:)

Gość kornelkaa
a słyszłam ze 3 tygodnie po stosunku ... bo do tygodnia dochodzi do zapłodnienia ..a test wykrywa 6 dniowa ciaze .... moze sie myle

Gość niepewna pewnosc...
to prawda ze test wykrywa 6 dniowa ciaze. a do zaplodnienia dochodzi odrazu-pierwszy raz slysze takie cos,kto ci takich rzeczy nagadal??idz zrob test poprostu:)

Gość niepewna pewnosc...
moze byc ewentualnie tak ze kochasz sie w dni nieplodne,a plemniki zyja jescze jakis czas w kobiecie.jesli w tym czasie zacznie sie jajeczkowanie to mozna zajsc w ciaze.ale napewno nie tydzien czasu.nie jestem pewna teraz ile plemniki zyja w kobiecie ale chyba jedna dobe:)

Gość kornelkaa
aha no dobra .. nie wiem ktos mi tak powiedział ..

Gość ale co chcesz wiedziec
kurcze, niepewnosc, ale wciskasz kity! Do zaplodnienia dochodzi od razu - zgodze sie. Ale zagniezdzanie trwa od 1-7 dni! Zalezy, gdzie byla komorka jajowa w momencie zaplodnienia. Kornelka-jesli zrobisz test i wyjdze pozytyw, to jestes w ciazy. Jesli jednak bedzie jedna kreska, to musisz poczekac do 21 dni po stosunku, zeby potwierdzic diagnoze.

Gość DZIDZIUS++++++++++
OD WCZORAJ BOLI MNIE LEWY JAJNIK (NAPRZEMIENNIE Z PRAWYM) JESTEM W 15 DNIU CYKLU,ALE OD 4 DNIA REGULARNIE KOCHALAM SIE Z MEZEM CO SADZICIE?POMOZCIE doadam,ze nigdy tak nie mialam.to dziwne klucie obudzilo mnie az w nocy...podobno zachodzi sie w ciaze zazwyczaj na dwa dni przed owulacja...

termin ciaza rozpoczyna sie w momencie zagniezdzenia. czyli 6 dni ciazy + tydzien na zagniezdzenie = 14 dni. Oczywiscie pod warunkiem, ze kochalas sie w okolicach dni plodnych.

nie mozna zajsc w ciaze PRZED owulacja. Nie bylo owulacji, nie ma kom jajowej, wiec nie ma czego zapladniac. Ale plemniki oga przezyc w sprzyjajacym sluzie od 4-6 dni

Gość DZIDZIUS++++++++++
chce wiedziec czy to klucie moze byc oznaka ciazy...

Gość kornelkaa
[kwiatek[ ale co chcesz wiedziec .. czyli twoim zdnia kiedy powinnam najlepiej zrobic test aby nie powtarzac go po raz grugi ?>?

Gość kornelkaa
A CO CHCESZ WIEDZIEC a plemniki ile mogą najdłuzej przebywac w macicy ?

Plemniki w macicy moga przezyc nawet do tygodnia, jako ze tam jest sprzyjajace srodowisko. W pochwie, jesli nie pojawi sie sluz szyjkowy, gina bardzo szybko. Kornelka, jesli uwazasz, ze kochalas sie w dniu owulacji, to test mozesz zrobic po ok. 2 tygodniach. Jesli nie wiesz na pewno, kiedy owulacja miala miejsce, to po 3 tygodniach.

Gość kornelkaa
🌼 ALE CO CHCESZ WIEDZIEC dziekuje za odpowiedz napewno zrobic po 3 tygodniach dla pewnosci :)