Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emalina

usuwanie włókniaka z piersi w ciąży? bezpieczne?jaka cena?

Polecane posty

powiedzcie ile kosztuje usunięcie włókniaka? bylam u lekarza, ktory badajac mnie leptycznie stwierdzil ze to wlokniak i trzeba go usunac bo bedzie sie powiekszal - hormony - jestem w 23 tyg ciazy. podal mi cene ale wydaje mi sie duza a nie mam pojecia i nigdzie nie moge znalezc cen dotyczacych zabiegu. ma on byc w znieczuleniu miejscowym i podobno na ciaze nie ma wplywu - ale czy napewno? dajcie znac jak ceny ksztaltuja sie u was

Gość anetak28
o ile to aktualne bo trochę czasu minęło, nic się nie przejmój, ja mam włókniaka od 7 lat w tym czsie przebyte 2 ciąże i nic się niepokojącego nie dzieje i przez te lata nie zmienił swoich rozmiarów, przede wszystkim udaj się do poradni onkologicznej gdzie zrobią Ci biopsję, aby wiedzieli z czym mają do czynienia i w zależności od wyników wtedy zdecydują. Nigdy nie polegaj na opini jednego lekarza oni też mają swój biznes, a zabieg jest w pełni refundowany, powodzenia pozdrawiam

Ja miałam zabieg, ale wówczas nie byłam jeszcze w ciąży. I nic nie płaciłam, tylko za wizyty przed zabiegiem w gabinecie prywatnym lekarzowi który mnie operował. Kilka dni po zabiegu odczuwasz dyskomfort.. ale czy jest bezpieczne dla płodu, to może ocenić tylko specjalista. Powodzenia!