Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może.......

czy dobrze wyglądam nago? oglądacie??

Polecane posty

Gość a może.......

oglądacie ten program? co sądzicie? dla mnie jest super, leczy z kompleksów troche większe dziewczynki :)

Gość a może.......
nikt???? naprawde??

Gość kooonnneser
powinny schudnąć tłuste krowy, a nie uczyć się maskować swoje zwały itp.

Gość a może.......
no tak, gafa :) oczywiści ze "jak dobrze wyglądać nago" niestety, kiedy już nie mamy tych 18, 20 lat figura się zmienia, trudniej schudnąć, ale zadbane ciałko jest dla mnie bardziej sexi niż odchudzanie dziewczyn ze 170 cm wzrostu i 50 kg wagi...

właśnie, w pewnym wieku trzeba się pogodzić z tym, że nie bedzie sie miało figury nastolatki... oczywiscie nie pochwalam otyłości - z tym trzeba walczyc, ale lekka nadwagę można zaakceptowac i poczuc się piękna :)

Gość jak dla mnie to on jest
pedałkiem

Gość a może.......
popieram w calej rozciągłości :) ale dla mnie np. baardzo ważna jest opinia mijego faceta, inne się nie liczą :) gdyby on mi mówil ze jestem gruba, ze sie mu nie podobam, popadlabym w ogromne kompleksy. Na szczescie jest kochany, jak jestem na diecie, dietuje razem ze mna , a jak nie to idziemy razem na piwko... :P

Gość luv ya
to gej,wiec macanie na nim nie robi wrazenia

Gość a może.......
chyba rzeczywiscie ma cos z geja :) ale jest przesympatyczny i naprawde potrafi je wyciagnac z dolka , to najwazniejsze :)

a niech sobie obmacuje ;) przeciez ich nie ubędzie, a w konsekwencji i tak wszyscy są zadowoleni: kobieta, jej mąż, cała rodzina bo mama jest usmiechnięta, no i oczywiscie MY, czerpiące inspiracje z programu p.s. a czy czasami on nie jest gejem?? bo jakos tak wygląda ;)

Gość a może.......
swoja droga, fajne ciuchy tam maja, nie jest im obcy rozmiar 44,46 czy 48, sa w normalnych sklepach, bardzo modne i sexi ciuchy. U nas... szkoda slow, wielki worki, wieksze dziewczyna nawet jesli chca to nie ma gdzie kupic ladnych ubran...

Gość nadziejka4793
NA jakim programie to leci i o której godzinie?

Gość a może.......
na TVN Style o różnych porach, musisz spojrzeć w progran tv

Gość nadziejka4793
Dzieki wielkie lukne sobie pozniej

ja oglądam ten program z mamą i siorą, choć w porównaniu z tymi paniami jesteśmy chudzielcami to i tak program jest świetny, no i ten prowadzący..nie obchodzi mnie czy jest homo czy bi czy hetero ..wbrew pozorom on wcale nie obmacuje kobiet, po prostu źle to pojmujecie bo wychowałyśmy się w katolickim i pruderyjnym kraju :O .. za to jak pięknie z kompleksów leczy kobiety!!! czy spotkałyście na swojej drodze faceta, który by was tak wyleczył z kompleksów?????

Gość a może.......
popieram, facet jest naprawde super :) ciekawe porady i testy kosmetyków, bardzo dobry program

Gość ja tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Również oglądam. Ta nowa wersja, z testowaniem kosmetyków i wybiegiem na końcu jest jeszcze fajniejsza niż poprzednia. I rzeczywiście facet zna się na rzeczy. I jest tak mega rozbrajająco przesympatyczny, że aż im zazdroszczę, że mają możliwość go poznać. Super gość naprawdę. Bardzo prawdziwy, zachowuje się jakby nie było kamer. Fajny program :)

A mi czesto nie podobaja sie zaproponowane zmiany ale i tak zawsze to lepiej niz na poczatku :) Kazdy ma swoj styl :) Ale i tak uwazam, ze program jest fajny i najwazniejsza przemiana to akceptacja wlasnego ciala :) Tez najbardziej lubie testy kosmetykow i chyba przegapilam odcinek w ktorym byly testy kremow na cienie pod oczami. Czy ktoras z was ogladala i moze mi powiedziec jak wypadl hylexin? pozdrawiam :)

faktycznie, te panie mogłyby trochę ograniczyc jedzenie. Naprawdę, to nie takie trudne. wiem, ze jedni maja taka przemiane materii, drudzy inna... ze czasem nadwaga to wynik choroby - ale bardzo czesto pomaga jakas dieta, odrzucenie cukru, umiarkowany ruch. i to cala tajemnica

Jeżeli ktoś nie chce ograniczyć ilości spożywanych pokarmów, to musi pogodzić się z tym jak wygląda. Program jest świetny i potrzebny. Chociaż z tą nagością to trochę przesada. Na tych zdjęciach pokazana jest głównie twarz i ewentualnie kawałek ciała. Te zdjęcia, to nawet nie akty. Co do rzeczywistego wyglądu tych kobiet: w większości przypadków one wmawiają sobie, że są grube, bo potem się okazuje, że mają tylko kilka kilogramów nadwagi, a to nie otyłość! Jeżeli chodzi o dopasowywanie ubrań: one w tych rzeczach wyglądają tak dobrze głównie za sprawą drogiej, wyszczuplającej bielizny. Ze spodni wylewa się tłuszczyk, a za pomocą cudownych majtek, tłuszcz zostaje zlikwidowany.

to jest program sciagniety z brytyjskiej TV - ogladam go u siebie w Szkocji i bardzo mi sie podoba. Mamy tez \"jak wygladac 10 lat mlodziej\" i to tez jest calkiem niezle