Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgg...

czego kobiety nie lubia w facetach

Polecane posty

Gość breenn
Zdaje się, że kobiety nie lubią też jeśli życie faceta kręci się wokół innych spraw niż ona.

Gość breenn
Nie siedzieć z piwem i oglądać mecz, tylko siedzieć z nią i nie oglądać meczu

Gość smazona cebulka
wulgaryzmu, cwaniactwa, hamstwa i glupoty, tego nie lubie, aha i kiedy smierdzi to tez nie do zatolerowania.

uwielbiam facetow;).Wyobrazacie sobie swiat bez mężczyzn?nuda kompletna-wszystko elegancko poukladane,swiat idealny;)

Mojemu facetowi nie mam nic do zarzucenia, nic czego bym w nim nie lubila. A w innych? Inni mnie nie obchodza ;)

Gość smazona cebulka
braku wyksztalcenia????? deska no co ty gadasz, moj facet nie ma dyplomu bo akurat tak mu w zyciu sie ulozylo, nie mogl zrobic, i taki ktos jest skazany na niepowodzenie??????glupoty owszem nie mozna tolerowac, ale braku wyksztalcenia??????????to juz snobizm i nos zadarty do gory

Ale wykształcenie to jest coś innego niż dyplom. Taka np. Szymborska jest wykształcona ale studiów nie ma skończonych. Chodzi mi o to, że dla mnie ktoś po technikum czy zawodówce, kto się nie edukuje, nie zna na niczym oprócz np. kręcenia ciasta, nie zna języków, nigdzie nie wyjeżdża i nie jest ciekawy świata, nie ma żadnych talentów nie jest partnerem do rozmowy, a tym bardziej kimś, z kim bym się mogła spotykać. Ale sam dyplom nie wystarczy, żeby ktoś był wykształcony. Tak naprawdę wśród moich znajomych, z których wszyscy studiują tylko niektóre osoby uważam za wykształcone i inteligentne.