Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka z podlasia

nie wiem juz co sie dzieje!

Polecane posty

Gość jolka z podlasia

dzisiaj miałąm krwawienie a okres powienien byc dopiero za 9 dni! biore tabsy ale ostanio ominelam 3 tabletki co 2 dzien, współzyłam ale prezerwatywa była zresztą nie doszło do wytrysku wiec skad to plamienie. prosze powiedzice cos bo ja zaraz zwariuje

zapoamniałas tabsów więc jest obnizona ich skutecznść i zapewne przez to to krwawienie do końca cyklu koniecznie z prezerwatywą!!!! a w nastepnym cyklu wez się za siebie i nie zapominaj!!!

Gość jolka z podlasia
szczerze mowiac to ja tylko i wylacznie z prezerwatywą, moze po slubie to bez, takie mam zASADY A MYSLISZ ZE TO MOGĘ BYC W CIAZY????

Gość jolka z podlasia
JUTRO TEST ZROBIE BO ZWARIUJE

Gość jolka z podlasia
NIE, NIE SZKODA, WSZYSTKO TYLKO NIE BYC W CIAZY

O zgrozo :O Jak jesteś kolejną wariatką z chorobliwym lękiem przed ciążą, to przenieś się na Antykoncepcja, płodność/Ginekolog - tam Cię pocieszą, uspokoją. Przeczytasz o ciąży bliźniaczej, będącej efektem miłości oralnej i trojaczkach z zapłodnienia przez majtki. Powodzenia! PS Jak się nie chce być w ciąży, to się seksu nie uprawia. A jak się uprawia, to trzeba się liczyć z tym, że można wpaść. Amen.

Gość jolka z podlasia
A TERAZ MAM PRZYJMOWAC TABLETKI DO KONCA LISTKA ICZEKAC NA OKRES CZY JESZCZE DODATKOWY TYDZIEN