Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo jestem ciekawa

Rozwiążcie ten test i napiszcie co Wam wyszło.

Polecane posty

Gość co cie to obchodzi
?

Gość chciałam rozwiązać ale nie
działą... :-(

Gość bleeeeeebleeeeeeeee
nie znam się na polityce więc nie będę go rozwiązywać...

Ten test chyba nie jest zbyt wiarygodny. Mnie wyszło, że w 70% popieram LPR, podczas gdy to partia, którą najczęściej krytykuję i, z którą nie chcę mieć nic wspólnego. W 60% popieram PiS i PO. Trochę dziwne, bo nigdy nie popierałam PiS.:P

tforma Obywatelska - 73% zbieżnych odpowiedzi Pozostałe partie: * Lewica i Demokraci - 63% * Samoobrona RP - 57% * Polska Partia Pracy - 57% * Polskie Stronnictwo Ludowe - 53% * Prawo i Sprawiedliwość - 48% * Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 38%

Gość bo ludzie czesto popieraja
albo krytykuja jakiegoś polityka tak o, bo im się gęba nie podoba, bo w kosciele ksiądz mówił, że tak trzeba itp. moja mam na przykład ma poglądy w 100% odpowiadające temu co proponuje PiS , a od dwóch lat tak na nich najeżdza, że szkoda gadać, a z kolei kapitalistyczna PO (która jest najgorszym rozwiązaniem dla niej) jest wspaniała itd... ludzie czesto nie mają pojęcia czym jest prawica, a czym lewica i co konkretne partie maja w programie, oglądają jakieś urywki 30sekundowe w wiadomościach i tyle im wystarcza...

Skoro moje poglądy są zgodne z programem danej partii, to znaczy, że tę partię popieram.:(

Gość wyszło mi tak jak jest
85% PO Pozostałe partie: Lewica i Demokraci - 75% Polska Partia Pracy - 55% Polskie Stronnictwo Ludowe - 50% Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 45% Samoobrona RP - 45% Prawo i Sprawiedliwość - 25%

Gość Andzia2
Lewica i Demokraci - 83% zbieżnych odpowiedzi

Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 75% zbieżnych odpowiedzi Samoobrona RP - 55% Polskie Stronnictwo Ludowe - 55% Platforma Obywatelska - 50% Prawo i Sprawiedliwość - 50% Polska Partia Pracy - 45% Lewica i Demokraci - 35%

To ja się nawet nie zdziwiłam...najwięcej : Lewica i Demokraci - 75% najmniej: Prawo i Sprawiedliwość - 40%

Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem: Lewica i Demokraci - 85% zbieżnych odpowiedzi Polska Partia Pracy - 85% zbieżnych odpowiedzi Pozostałe partie: * Polskie Stronnictwo Ludowe - 80% * Samoobrona RP - 65% * Platforma Obywatelska - 55% * Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 25% * Prawo i Sprawiedliwość - 25% Dobry test, wszystko prawda. Komu sie nie zgadza wynik testu, niech zajrzy do programów poszczególnych partii.

Gość lqhefliwhglehtylkhetlk
Lewica i Demokraci - 75% zbieżnych odpowiedzi

Gość Fineczka
A moje poglady wychodza takie Platforma Obywatelska - 75% zbieżnych odpowiedzi # Lewica i Demokraci - 65% # Polska Partia Pracy - 55% # Polskie Stronnictwo Ludowe - 50% # Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 45% # Samoobrona RP - 45% # Prawo i Sprawiedliwość - 40% i tak bede glosowac na PO