Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiwhdidiididid

jak zmotywowac faceta do nauki, do pracy nad soba, do checi osiagania sukcesow

Polecane posty

Gość idiwhdidiididid

????????

Gość mam ten sam problem

Gość Shilpa
Naprawdę tego chcieć? To klasyczny dylemat: chciałabym mieć dobre oceny, ale nie chce mi sie uczyć, chciałabym być chuda, ale nie chcę rezygnować z obżerania się, chciałabym być pracowita, ale tak naprawdę to wolę leżeć całe popołudnie przed TV i oglądać wszystkie seriale po kolei, itd. Musisz naprawdę czegoś chcieć, marzyć o tym, pragnąć tego... Wtedy motywacja przychodzi sama :) Zacznij od znalezienia tego czegoś, ale też odpowiedzi na pytanie, czy naprawdę chcesz tych rzeczy o których piszesz. Chcesz mieć dobre oceny? Czy oby na pewno? może chcesz ich tylko dlatego, że chciałabyś wywoływać zazdrość, albo żeby rodzice się odczepili. Jeśli tak, to centrum Twoich motywacji jest poza Tobą, ich weryfikatorami jest otoczenie. Póki nie znajdziesz celów których chcesz TY i naprawdę TY, to zawsze będzie brakować prawdziwej motywacji i wytrwałości. Pozdrawiam :)

Gość idiwhdidiididid
jego milosc do mnie zmotywowala mnie do studiow fajnej pracy, podnioslam sie z depresji, przez 10 miesiecy stalam sie innym czlowiekiem wiem ze On mnie kocha na maxa wiec dlaczego Jego to nie motywuje?? mysli o domu , dzieciach, karierze??

Gość idiwhdidiididid
to nie chodzi o mnie tylko o mojego faceta

o rany ja też mam ten sam problem, próbowłam chyba wszystkiego, ale kłótnie wiem ze pogarszają sprawę, a po dobroci, to i tak nic z tego nie wychodzi, bo zawsze coś stanie mu na drodze (zawsze zwalanie na czynniki zewnętrzne, nigdy on sam niejest winien podkreślam nigdy) i nie może dotrzymać słowa bądz obietnicy złożonej

Gość no tak...u mnie też
hm..ja też mam podobny problem. mój facet wszystkiego się boi, nic mu się nie chce..nie wiem co robić czemu dzisiejsi faceci są tacy zniewieściali???

Gość idiwhdidiididid
dlaczego tak jest??? kocham Go bardzo i nie chce Go zostawic choc ostatnio juz stal spakowany za drzwiami bo tego nie wytrzymalam mam inna wizje partnera niz moj M bardziej przedsiebiorczego i ambitnego

Gość Shilpa
Co robić? Zadać sobie pytanie, czy chcecie żyć z takimi łajzami! Jeśli tak, to kończyć narzekanie :P

a może nie każdy chce osiągać sukces albo pracować nad sobą 🖐️ mogę się posłużyć własnym skromnym przykładem... sukces mnie nie interesuje, no chyba że znacznie obniżymy kryterium co jest sukcesem. Praca nad sobą także, albo się samoistnie \"wyrobię\" albo nie... nie zamierzam podejmować działań w tym kierunku... i perspektywa możliwego związku, po zmianach mnie, bo aktualnie jestem \"szczęśliwym singlem\" jakoś by mnie do tego nie motywowała :P no właśnie ale ja w związku nie jestem, nie byłem i pewnie nigdy nie będę :D ale pewnie mam takie poglądy bo jestem nieśmiały, nieciekawy, nudny.. w wyniku czego mam zaburzoną sferę emocjonalną, motywacyjną i behawioralną :O

Gość no tak...u mnie też
łatwo powiedzieć, w grę wchodzi prawdziwe uczucie! miłość!! chcę z nim być, podoba mi się ale... musi coś więcej z siebie dać! dla dobra naszego związku!! to nie jest łatwe..

Gość iihdiidhidhidhidh
to co mam Go zaakceptowac?? ze ja robie tysiac rzeczy , szkola, firma , praca ,silownia a On nie????

Gość klejwu
skoro jest w tobie na maxa zakochany, to nic mu do szczescia innego nie potrzeba, jest mu tak dobrze z toba, ze nie uwaza, ze musi cokolwiek robic, zeby bylo jeszcze lepiej

Gość iihdiidhidhidhidh
pomozcie mi , jak to zminic??? jedna osoba nie wystarczy do zrealizowania marzen

Gość klejwu
moze gdybys ty miala serio duze ambitne plany, to on wtedy bylby zmotywowany, ale pewnie ty sama lekko podchodzisz do zycia, lub uwazasz, zze to obowiazek faceta.

Gość iihdiidhidhidhidh
ale mam plany ale jak np sieze w domu chora to on nie idzie do pracy bo woli siedziec ze mna

Gość łotr
ja to kobiet w życiu nie zrozumiem. jak ci facet nie odpowiada to go zostaw. co ty myślisz że człowiek to figurka z plasteliny którą możesz ugniatać wg twojego upodobania? a potem siedzą takie rozwiedzione flądry na forum i narzekają jak to się ich byli mężowie "zmienili po ślubie". tymczasem oni się w ogóle nie zmienili.

Gość klejwu
tylko ty sama mozesz wejsc mu na ambicje i pokazac mu, ze mozesz byc lepsza, wtedy to go zmotywuje do walki.

Gość iihdiidhidhidhidh
ale juz chyba wiecej nie moge mam dwie dobre p¨race studia sama sie utrzymuje o 19 roku zycia

Gość ihdhihdihdidhidh
pomozcie

Gość ihdidhidhdihd
wypowie sie ktos jeszczez???

Gość calineczka_82
moj ma tak sao niestety dlatego mi tak ciezko za granica

Gość kACPERKOWA_83
KOPNIJ GO W DUPE

Gość puupupupuppupupup

Gość pomarańczowy pseudonim
nie każdy stawia własne ambicje na pierwszym miejscu.

Gość AUTORKKA topiku
a co stawia na 1 w takim razie

Gość pomarańczowy pseudonim
co ma niby osiągnąć?do czego ma się spieszyć? z kim ma się scigać i po co? widocznie facet ma kontemplacyjną naturę-wystarczy mu ,że żyje...