Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buchanka

SEX nie sprawia mi przyjemności! POMOCY!

Polecane posty

Gość buchanka

Z moim partnerem dużo przed sexem zaczeliśmy zabawiać się. Mam na myśli peeting. Czy to możliwe ze tak już się do tego przyzwyczaiłam , że jego palce sprawiają mi wiekszą przyjemność niż jego członek? SEx nie sprawia mi przyjemności! Coś ze mną nie tak? On mówi ze dla niego też lepiej w wykonaniu ręki.

Gość buchanka
ostatni wpis to podszyw

wcale udany seks nie polega na tym zeby wlozyc penisa w pochwe i pompowac do wytrysku a na tym zeby obu parterom bylo przyjemnie w osianieciu orgazmu.Jezli jemu tak odpowiada i tobie rownież to co jest problemem ???? Na tym polega dobranie seksualne partnerow zeby obie strony dochodzily do orgazmow dla przyjemnosci rowniez partnera co w twoim wypadku sie sprawdza.

Gość buchanka
ale ja bym chciała sie kochać, tylko to mi nie sprawia przyjemności ;(

Gość młoda166666
nie przejmuj sie tym ja tez mialam podobny problem, ale to samo przechodzi. Najwiekszym moim zmartwieniem podczas seksu bylo to ze moge zajsc w ciaze i nawet srodki antykoncepcyjne mi nie pomagaly ze stresem wolalam petting bo czulam sie pewniej. Jestem z partnerem juz 5 lat i dopiero w tym roku gdy sie zareczylismy poczulam, ze nie mam co sie obawiac ciazy. jest wspaniale i kochamy sie juz bez zabespieczenia. rok temu uwazalam jak Ty, ze sex nie sprawia mi przyjemnosci i nie chcialam go uprawiac dzis naprawde jest wspaniale i tobie tez tego zycze

Gość młoda166666
moze zabardzo sie stresujesz podczas seksu pogadaj o tym ze swoim partnerem i wyprobujcie jakies srodki "poslizgowe", ktore ulatwia wam stosunek albo zmiencie pozycje moze dotychczasowa sprawia ze jest zle ja mam swoje dwie ulubione i nawet jesli moj partner chce zmienic staram sie go przekonac ze tez chce troche przyjemnosci

Gość młoda166666
powodzenia !!!

Gość Jedrus
o kur,............co wy wypisujecie ???????powalilo wa ?? Petting -sretting czy robienie loda z polykiem to tez sens tylko rozni sie tym ze po fakcie patrzac w lustro widzisz kanibala. Mnie sie podoba i dymanko i obciaganko i nawet jakbys mi miala reka zrobic to pewnie by sie podobalo.A to ze nie czujsz takeij potrzeby? Mysle ze tak naprawde nikt pozadnie Ciebie nie zrznal abys wyla z lgodzine pod batem i tak abys rano nie mogla chodzic to uwiezr mi ale do reki bys mu tego paskudztwa nie wziela. Kazdy ma inne zdolnosci jednemu laska staje jak komin batorego a drugi swiruje z palcami.............nie mam zdanai. Wiesz co wez skocz na bok i przepompuj sie z jakims kumplem bedziesz wiedziala czego chcesz

Gość Jedrus
najlepsza pozycja to taka ktorej nie widzi twoj maz-he he moze wtedy bedziesz miala satysfakcje-kto wie.......

Gość anika26
jak czytam co ten jędruś pisze to mi sie gorąco robi

Gość anika26
chętnie bym sie z nim spotkała, a wtedy ciekawe czy by był tak dobry w czynach jak w słowach

Gość Jedrus
nie napisalem tego co potrafie tylko czego jej brak a to duza roznica-sory nie mam polskiej trzcionki

Gość Jedrus
droga Aniu -spotkanie ? tak bez buziakow? chyba nie da rady a co do braku zadowolenia to nie znam kobiety ktora nie ma zadowolenia z sexy a uwierz mi ze licznik przekrecil misie na 3 cyfrowa 1o lat temu i od 19 do 40 kazda byla zadowolona . Wiec nie rozumiem tej buchanki? nawet koty maj z tego frajde bo psy wala sie na okraglo miedzy soba . A my ludzie mamy nie miec z tego przyjemnosci? to ciut nie zrozumiale. Co do licznika to szczera prawda w jednym roku wyszla mi srednia najwniaczek 2½ baby dziennie wiec wiem co mowie. Pozdrawiam i nie chwale sie