Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna G

skąd niektóre baby biorą na wszystko pieniądze. fryzjer, kosmetyczka, zakupy

Polecane posty

Gość Justyna G

skąd niektóre baby biorą na wszystko pieniądze. fryzjer, kosmetyczka, zakupy kilka razy w tyg. drogie perfumy, kolacje w restauracjach.... czym wy sie zajmujecie ze macie na to kase???

Gość Justyna G
Mi ciągle brakuje kasy. Może za malo biorę za zrobienie loda?

Gość Justyna G
chce sprawdzic czy tu sa podobnie jak ja baby , ktore sie prostytuuja?

Gość Justyna G
ty kurwo wyruchana przez własnego synka... zamknij dupe śmieciaro i wypierdalaj stąd gównojadzie

Gość laski daja
dupy na prawo i lewo a poza tym maja sponsorów

Gość Justyna G
tak sie codziennie wyklócam na E7

Gość Justyna G
to dokładnie jak te podszywy wyżej kozojebcy wyruchani przez zwierzęta śmieciary patologiczne

Gość kakza
Ujmę to tak, jak do tego mają czas na te kolacje i zakupy - to faktycznie dziwne. Osoby które mają kasę na ogół nie mają czasu - albo jedno albo drugie. Ja np dzisiaj mogłabym iść na zakupy i kupić duuuużo, ale jestem tak wykończona po całym tygodniu pracy, że postanowiłam nawet nie przebierać się z piżamy. :(

Gość Justyna G
dajesz dupy Anglikom?moja specjalnosc to ukrainscy gastarbeiterzy

Gość kakza
Lady in bed - ja też.:)

Gość Justyna G
no ale czym się zajmujecie (oprócz pani anglistki :) która powiedziała) że macie pieniądze na to co cchecie...

kakza - masz racje z tym brakiem czasu. Ja na codzien jestem tak zalatana że nie mam czasu spokojnie zjesc obiadu. Wiekszośc pieniedzy po prostu odkładam, na imprezy (w klubach) chodze średnio 2 razy w mies., jak kupie fakonik perfum to też starcza średnio na kilka miesięcy wiec nie rozumiem tej całej afery.

Gość kakza
No ja też. Prowadzę kursy w firmach. I zapewniam cię, ze ludzie mają dobrą pracę i kupę kasy. Powiedzmy, topiki typu wakacje, zakupy, jedzenie - na to właśnie wskazują. Drogi wilekomiastowy styl: wakacje zagranicą, wyjścia do restauracji. Nie są jakimiś wielkimi menadżerami. Po prostu ludzie w Polsce też żyje się dobrze.

Gość malinka malinka
o widze ze temat zlapal . to Was kurwiątka najbardziej interesuje [ boli]

Gość truflaaaaaaa
niektore jak moja kolezanka, podpierdzielaja kase mezowi i jeszcze poluja na jego komore zeby mu wykasowadc smsa za stanem konta....

Ja kosmetyczkę odwiedzam rzadko, fryzjerkę mam za darmo - moja siostra, posiłki jadam w domu a jeśli na mieście, to też będzie to bar sałatkowy, chińska knajpka czy KFC a nie restauracja...a zakupy robię z głowa, wiec nie przepłacam...a czasu na nie nie mam za bardzo, dlatego robię je okazyjnie np wracajac z pracy czy załatwiając coś na mieście.

Gość Justyna G
handluje swoim G point. a co nie wolno?

Gość kakza
No ja też; wiadomo jak to jest z robotą w tym zawodzie: brak stabilności, gołe wakacje itd, no to trzeba brać co dają, jak dają. Mój dzień w tej chwili to praca od 8 do 20, z przerwą zwykle na zjedzenie czegoś w domu. Albo i nie. Jestem wykończona. Natomiast ja jestem zakupoholikiem i widze lekkie blędne koło: mam mniej kasy ale więcej czasu = robię przemyślane zakupy i wcale dużo nie kupuję. Mam dużo kasy i zero czasu = wpadam do galerii handlowej i łapię to co widzę bez patrzenia na ceny, bo wiem że następny raz kiedy tu będę to za jakiś miesiąc chyba. No więc wydaje tę kasę głupio i wiecej. Bilans wychodzi na to samo.:(

Gość kakza
Malinka, malinka - spadaj chłopie, zakładaj koleje prowokacje w roli debilnej 15-tki.

Gość kakza
No te co mają duuużo kasy i duuużo pieniędzy to wiadomo .że wydają nie swoją. Cudów nie ma. Trzeba najpierw na tę kasę zarobić.

ja pomimo mlodego wieku juz pracuje mam meza i mieszkanie ,pracuje w sklepie jubilerskim na pasazu zarabiam srednia krajowa tzn tak ok 1350 plus czasami za nadgodziny no i jakies premie uznaniowe,ale moj maz jest wlascicielem warsztatu samochodowego wiec zarabia kilka razy tyle co ja.Z czasem u mnie dokladnie tak samo teraz jestem w pracy jutro wolne on pracuje od rana do 16 nie obijamy sie oboje,pieniadze odkladamy na samochod bo w sumie to i tak nie mamy czasu ich wydawac;) na zachcianki mam ale sie kontroluje -wydaje na siebie 300 zl w mc 9 ciuchy ,tipsy,fryzjer lub jakis kosmetyk) i mąż ma tyle samo do wydania na siebie ,nie jestem z nim dla kasy jak bym byla to bym nie pracowala a w sumie nie musze tylko chce poprostu byc niezalezna .Proste jak sie robi to sie ma -leń nigdy nie bedzie mial pieniedzy

Gość jasne ze mamy nawet
mam własną działaność i m-cznie jak sie nie wysilam to 10 tys., a jak się staram to i 40 tys. Ale ja akurat zbieram pieniążki, a nie wydaję.

W sumie to nawet nie lubię wydawać, ale jak juz gdzies wyjdę to wole np. wypić trzy porządne drinki niz kilka piw, a finansowo wychodzi na to samo. Mieszkam 10 minut od plaży wiec nie musze wyjeżdzac w tropiki, zresza nawet mnie tam nie ciągnie :P poza tym ze wzg. zdrowotnych zle znosze upały i powinnam ich unikać. W przyszlym roku lecę na tydzien do kuzynki mieszkającej w Genewie by pobalować trochę z jej ekipą ;) a tak to czasami jade na weekend do Warszawy bo lubie stolicę (przynajmniej jako turystka, bo nie wiem jakby to było mieszkajac tam). Mam wielka narożną szafę z ciuchami bo swego czasu duzo ich kupowalam ale teraz od czasu do czasu dokupie tylko jakiś sweterek czy dodatki, bo lubie klasykę a nie to co sezonowe. Pora wziac sie za siebie zamiast snuć domysly że ci, ktorzy cos mają zyskali to tylko i wyłącznie dzięki dawaniu dupy czy przekrętom. Tak sie składa że moj tata zmarl jak bylam mała i bylam wychowywana głownie przez mamę - w dzieciństwie przechodzilam etap darmowych obiadów w szkole czy przymusowego ubierania sie w lumpeksach i uwierzcie nie było to miłe dlatego pewnie teraz jestem tym kim jestem bo miałam bodziec do działania.

Gość w jakiej branży ta działalność
w jakiej branży ta działalność jeśli moge wiedziec

Tak naprawde malo kto ma na tyle duzo pieniedzy, zeby na wszystko sobie pozwalac... Wieksze zarobki - wieksze wydatki i zawsze warto na czyms zaoszczedzic, zwlaszcza jak sie ma rodzine.

nadinee88 - ten pomysl z limitem na wlasne zachcianki jest super :) Bogaty to ten, kto malo wydaje.

dokladnie do roboty niech sie wezma te lenie a nie za oskarzanie pracowitych ludzi o lewe interesy i prostytucje ,to sie nazywa zawisc-bardzo malo na swiecie jest ludzi ktorzy urodzili sie bardzo bogaci zazwyczaj jest tak ze ciezko na to zapracowali nie wszyscy na interesach i dawaniu dupy

tak dokladnie 300 zl i koniec-nie w tym miesiacu fryzjer to w nastepnym korona z glowy nie spadnie a czasami jest tak ze te damulki glownie inwestuja w siebie a mieszkanie wynajmuja ,ludzie trzeba myslec o jutrze!