Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój facet to ciepłe kluchy

Czy wasi mężczyźni są męscy? Ja swojego mam już dosyć...

Polecane posty

Moj facet jest waski w barkach a calkiem szeroki w tylku... Do tego ma brzusio i zaczyna łysieć a ma dopiero 26 lat!!!. Znamy sie od 2 lat, ale kiedyś tego nie dostrzegałam, albo on sie po prostu zmienil. Mam go juz dosc, , dziala na mnie odpychajaco. Do tego w lozku jest zaledwie sredni. Ale zarabia 2 kafle a ja tylko 900 zlotych i sama nie wiem co mam robić. On chyba cos planuje w stosunku do mnie, ale ja nie wiem jak sie w takiej sytuacji zachowac. Nie chce zostac na lodzie :O

on ma 23 cm ... w bicepsie

sam masz rozciagniety odbyt dzieciaku :)

Gość pytajnik fajnik
to w koncu kto ma rozciagniety odbyt???

ja pisalam o 15.21 i 15.28 reszta to podczepianie sie pode mnie :)

Gość rumacajs z lasu
no to fatalne jak ludzie sie zmieniaja to samo widze po mojej pannie tyle ze w pore sie ogarneła to straszne jak niektorzy o siebie nie dbaja ale jak go poznałas to był dla ciebie uosobieniem meskosci ??

fizycznuie nigdy nie byl wyjatkowo atrakcyjny, ale potrafil ze mna rozmawiac. Oczywiscie nie był jakimś brzydalem, ot normalny facet. lae teraz strasznie sie zapuscil, a przeciez to mlody facet. Ostatnio nawet matka coś mi tam bakneła, ze ten twoj R.... robi sie mala bambaryla :)

Gość guziczek24
kobieto, chcesz byc z facetem to z nim bądz i mu pomoz zrzucic brzuszek, na lysienie moze nic nie poradzic, sprawa genetyczna ale moim zdaniem jak Ty na niego tak patrzysz, to lepiej daj sobie spokoj i przede wszystkim nie badz taka materialistka pozdrawiam

Gość a pisk
to starszneeee........

Gość tym razem na pomaranczowo
wiesz ja mojego uawazma z a meskiem a wiele cech opisanych przez ciebie pasuja do niego nie jest szeroki w barach - nie pracuje fizycznie, nie ma czasu na silownie, takie sa bo sa niewycwiczone brzuch mu urosl ale mi nie przeszkadza smieje sie ze mi wygodnie na jezdzca bo sie odbijam jak na pilce;) pupa tez mu sie zrobila calkiem pokazna w lozku jest cudowny ( jak chce oczywiscie, a jak sie nie postara to nastepnym razem pokazuje mu i mowie ze na niby sex to ja ochoty nie mam) Zarabia duzo :D Fizycznie wyglada tak sobie( ale dla mnie jest najseksowniejszy i on to wie) , ale jest zadbany( sama go umawiam do kosmetyczki), pachnacy, dobrze ubrany. Ma silny charakter typowo meski upiera sie jak osiol ale jak sie go poglaszcze po policzku to mieknie. Mysle sobie ze to jaki jest facet i jak go ty odbierasz to zalezy od ciebie.

czy w takiej sytuacji parujacy klo.tz na klate mojego faceta jest dobrym pomyslem?

Gość typowy misiek
i tyle,ni brzydki,ni ładny,taki po prostu zwykły facet;)

Gość guziczek24
hmmm..kloc na klate to nie najlepsze rozwiązanie... lepiej zrób mu płukankę pochwy domestosem! mi pomaga...

Gość typowy misiek
ja wole kretem. jest lepszy bo w granulacie to i moja kochanka sobie poje bo pracuje na kopalni i do domu wraca głodna...

więc co radzicie? a może seks analny go przekona? mam taki duży wibrator(długość 1m średnica 50cm)

zdradziłam go z samcem lamy peruwiańskiej w łódzkim zoo, zwierzak był mniej odpychający od niego :) ps. pierdzę do wanny i gryzę bąki :classic_cool:

Gość guziczek24
to samo zrobiłam z: borsukiem zdechłym kundlem guźcem afrykańskim słoniem krokodylem

Gość guziczek24
ps. spawam tory kolejowe

Gość sdfgdfa
Mowisz ze 2000zl to duzo? Jakbym w wieku 26 zarabiał tyle i do tego zaczlabym łysiec to poddałbym sie eutanazji. dwa tysie to ja na skarpetki wydaje. Gdzie ty mieskzasz kobieto? Pewnie na jakims wypizdowku bo nie wyobrazam sobie zeby za tyle wyzyc w wawie. porazka

Gość gość
Podaj adres sklepu z tymi skarpetkami :classic_cool:

Gość gość
A co do tematu, to ja Cie podziwiam, a jednocześnie wspolczuje i z deka mnie zemdliło....jka mozna być z facetem, ktory jest dla ciebie odpychający fizycznie?:(Skoro jak sama twierdzisz, jesteś z nim dla pieniedzy, znaczy tyle że robisz z siebie prostytutkę:o

Gość anna switna
Ciesz sie ze nie nosi twoich rajstop, to ponoc robi sie popularne wsrod polskich facetow

Gość lakier bezbarwny
pozdro600: wiele kobiet jest prostytutkami. Tylko niektóre nazywają taki układ małżeństwem ;)

Gość gość
No jeśi w małżenstwie kobieta jest utrzymanka faceta to jak mniemam w 90% przypadków odpracowuje swoje utrzymanie w domu i przy dzieciach....wiec prostytutką wtedy nie jest;)

Gość Fajna Madzia
Tylko dwa kafle : P ??? Jezu co z Ciebie za baba..900? Na kasie w tesko pracujesz? Matko jak mozna tak malo zarabiac. 2 kafle to ja z palcem w nosie a mam 22 lata!!

Gość Fajna Madzia
Aha, daje prywatne lekcje jezyka obcego jakby co:)

Gość Fajna Madzia
ps. daje lekcje francuskiego... pod stołem ;):classic_cool:

Gość Fajna Madzia
wyrabiam na trzy, gdy niemszczyzna zostaje mi na twarzy po wyjsciu klienta

Gość o rety masakra
skad wy bierzecie takie oblesne zdjecia toz to masakra

Gość o rety masakra
kiedys kon mnie kopnal w cipe i od tamtej pory nie patrze w lustro, bo mam wyjazdowke zrobiona, ze cala podkowa wchodzi... i juz nie moge na to patrzec, co mam robic?