Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowany

nie mam ubezpieczenia a miałem wypadek..co robić?poradźcie

Polecane posty

Gość poszkodowany

mam ukończone 26 lat (w tym momencie nie pracuje i niezdazylem sie jeszcze zarejestrować w urzędzie dla bezrobotnych ... i jak na ironie jak przez 26 lat nigdy zadnego wypadku to teraz sie stalo... operacja ma kosztować 3000zł + koszty hospitalizacji.... wypisalem sie ze szpitala na własne życzenie bo mnie na to niestać..a noga puchnie..... Teraz mam pytanie .... czy jesli poszedlbym jutro i zarejestrował sie w urzedzie dla bezrobotnych i dopiero wtedy poszedl na operacje to czy od razu bede miał ubezpieczenie?

Jeśli mnasz kogoś znajomego kto prowadzi działalność, to taka osoba może Cię zatrudnić z datą wstecz, bo ma czas na zgłoszenie tego faktu do ZUSu.

Gość poszkodowany
a czy jesli bym poszedl i sie zarejestrowal w urzedzie pracy jutro rano a potem poszedl na operacje to czy odrazu miialbym ubezpieczenie zeby muc popoludni pojsc na zabieg operacyjny

Gość gość
Jeżeli do dnia dzisiejszego nie otrzymał Pan odszkodowania to proszę o kontakt a ja pomogę Panu i dostanie Pan odszkodowanie. Kontakt: zdsylwia@gmail.com

Gość anonimowyanonim
Jeśli miałeś/łaś wypadek komunikacyjny , bądź doznałeś/łaś urazu poza adresem zamieszkania - należy ci się odszkodowanie. Jeśli znasz kogoś kto miał taką sytuacje- napisz , a za polecenie otrzymasz należyte wynagrodzenie. Proszę o pozostawienie opisu sytuacji i numeru telefonu pod moim adresem mailowym. Lokalizacja nie ma znaczenia. Illumi.kontakt@wp.pl