Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blackwater

Ej a co wy powiedzielibyście do takiej na randce?

Polecane posty

Gość Blackwater

ide z nia do kina (I randka) kupuje bilet, mowie "wyciagaj grosiwo" a ona ze nie ma. To ja ze moze pojsc butelki sprzedac albo co.. wiecie tak w zartach. Ale ona sie obrazila... powinno sie chodzic ze swoja kasa na piersze randki chyba CO NIE!?

Gość Mamrotek
ja zawsze płace za laskę. Kiedyś nawet żeby nie widziała ile kosztowała kawa , zjadłem paragon.

Gość a co sie dzialo
powiedzialabym do Ciebie : jesli Cie nie stac na kupienie dwoch biletow , to po co w takim razie zapraszales ?

Gość ja zawsze place za siebie
ale jakbys wczesniej wyskoczyl z takim tekstem... to bym smienila sale kinowe :P

Gość nadiyka
niezly debil z ciebie

oj chyba nie trafiles z tym żartem, jesli wasze kontakty bylyby naprawde bliskie i znalibyscie swoje poczucie humoru to ok, ja bym sie smiala, ale tutaj widac ze nie znacie sie na tyle zeby tak sobie zartowac:)

Nigdy nie płaciłam za kino na randce. jak chłopak mnie zaprasza, to płaci, w przeciwnym razie po co zaprasza...:O

Gość agaggagagaa
nie chodzi ze chciales od niej kase ale o sposob zartowania JESTES PROSTAKIEM

Gość ja zawsze place za siebie
no milo jak zaprotestuje, ze on placi... Ale przeciez niekoniecznie musi duzo zarabiac. To co? Ma juz na randki nie chodzic. Rownouprawnienie bylo - czemu mezczyzni maja byc poszkodowani? PS. Kobieta jestem :P

Gość no nie wiem czy pasuje
Chociaz jestem kobieta nie rozumiem jak w dzisiejszych czasach kobieta moze ogladac sie na faceta aby jej fundował.Przeciez w ten sposob kobiety od samego poczatku sa sponsorowane.Jeszcze ujdzie jak narzeczony płaci za narzeczona ale jak zwykły chłopak kase wydaje na dziewczyne to smieszne.Owszem,mozna raz na jakis czas zaprosic dzieczyne do kina i jej zafundowac ale bez przesady.Mam kolezanki ktore non stop wykorzystuja w ten sposob facetow.Umaiwaja sie z nimi do knajhpek,kina itd.i smieja sie poźniej z takich typkow ktorzy im funduja.

Gość Mamrotek
fajnej laski się tak nie traktuje

Gość nadiyka
jak wie ze nie ma kasy to niech zaprosi na cole a nie od razu kino

Sorrki ale jeżeli jak to nazwałeś jest \"randka\" a do tego pierwsza randka to znaczy ze TY ją zaprosiłeś a to oznacza ze TY płacisz. Uważam ze na pierwszej randce zawsze facet pownienien płacić. Jeżli są dalsze randki i spotkania to kobieta sama powinna zapropownować ze płacicie po połowie albo każde za siebie --- ale nie na pierwszej randce. Podejrzewam że dziewczyna ma juz o tobie odpiwiednią opinię \"burak i sknera\" :) Oj popraw się popraw :)

Gość Ja nie lubie Coli
Wolalabym isc do kina i placic za siebie niz wypic fundowany napoj :O

Gość a ja myslę tak
Wydaje mi się ze jesli ktoś ZAPRASZA to powinien płacić za dwie osoby,co innego jesli umawiacie się i pada np. SPOTKAJMY się w klubieXXX wtedy jasne ze kazdy płaci za siebie.

Gość jbhvc
Dziewczyny ale taka jest prawda,ze wiekszosc kobiet wykorzystuje facetow i najzwyklej na swiecie ich naciaga i to jest zwykły sponsoring

Gość nadiyka
na randce nie chodzi o to zeby pic czy ogladac film, tylko o to zeby sie poznac, pogadac

Gość hmm a co powiecie na to
mnie wlasnie (przed chwila :D) jeden facet zaprosil na kolacje..... i na 100 % nie bede placic :P i bedzie to nasza pierwsza randka i nie uwazam sie za materialistke..... :)

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
co do płacenia to ja mam taki algorytm jeśli facet mówi "czy chciałabyś iść ze mną do kina", "zapraszam cię w piątek do kina", "umówisz się ze mną do kina"...to traktuje ze facet mnie zaprasza, a co za tym idzie płaci za mnie jeśli facet mówi "może wyskoczymy do kina", "może poszlibyśmy do kina"..traktuje jak propozycję wspólnego obejrzenia filmu i płace za siebie algorytm pytanie zawierające zapraszam lub zadane w formie Ty - facet prosi na randkę i płaci, pytanie w formie My spotkanie towarzyskie palce za siebie

Gość nadiyka
i spedzic ze soba czas

Gość hmm a co powiecie na to
mnie wlasnie (przed chwila :D) jeden facet zaprosil na kolacje..... i na 100 % nie bede placic :P i bedzie to nasza pierwsza randka i nie uwazam sie za materialistke..... :)

Gość a ja myslę tak
Niezaleznie odtego czy strona zapraszającą jest chłopak czy dziewczyna.

Gość Ja nie lubie Coli
co innego jakby zaprosil swoj wlasny chlopak... Ale nie nowo poznany... ;)

Gość Ja nie lubie Coli
a to z tym zapraszaniem to dobre! O tym nie pomyslalam ;) I w sumie racja. Ale to tez sie ma raczej zluzszej znajomosci. Bo jak nie bedzie wiecej spotkan...? To sie nie bedzie mozna zrewanzowac ;)

Gość nadiyka
a moja pierwsza randka byla podwojna, moj terazniejszy chlopak, kolezanka z bylym chlopakiem. zaprosili nas do kina chcialysmy sobie zaplacic ale oni powiedzieli absolutnie, to oni nas zapraszali. zalezy od chlopaka jak widac :P

predzej bym sie w lewe jajo ugryzl niz oczekiwal rewanzu od kobiety , ktora zaprosilem, mam na mysli zaplate, coz moze durny jestem. ale gdyby kobieta za mnie zaplacila bylaby to dla mnie ujma na honorze