Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwię się

Nie mogę zajść i nie wiem czmu?

Polecane posty

Gość martwię się

Staramy się o dzidiusia już od marca tego roku. Mam 22 lata moj nareczony 23. I wiecie co - nic z tego :( Co miesiąc ten głupi okres... Zaczynam się poważnie martwić że coś jest nie tak...No bo tyle miesięcy...Może jakieś witaminy powinnam łykać bo kiedyś pani ginekolog coś wspomniała ze ona miala problemy z mężem a wystarczyła króciutka kuracja i proszę... Boję się że jestem do niczego :(

Martwić się zacznij jak po roku nic z tego nie będzie. Bo rok daje się zdrowej parze na zajście w ciążę.a czy wiesz kiedy masz dni płodne?

Gość martwię się
Wiem kiedy mam dni płodne. Staramy się...codziennie. Nie ważne czy są czy ich nie ma. Tak jakoś dziwnie się czuję...Bo znajomi dookoła - pobierają się, planują dziecko a za miesiąc onajmiają że będą rodzicami...A mi jest wtedy strasznie przykro :( Moj narzeczony miał kiedyś operację cewki moczowej bo dostał piłką na meczu w brzuch. Już myślałam że to może to...Ale nie mówię tego głośno żeby mu nie robić przykrości...

codzienne starania to może być główny powód, codzienne współżycie osłabia jakość i ilość materiału genetycznego. Najlepiej starać się co 2-3 dni.Poza tym tzw \"parcie na dziecko\" nie sprzyja ciąży - organizm uznaje, że żyjesz w stresie i jeszcze nie czas na dziecko.

Gość martwię się
Jestem już z tym taka zakręcona... Chyba kupię sobie karton testów na owulację i będę je robić żeby wiedzieć czy to już na 100% ... czemu to jest takie skomplikowane? :(