Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super temat

------KONKURSY.PROMOCJE W SKLEPACH,PROMOCJE,CO KUPILAM OSTATNIO-----------------

Polecane posty

Gość super temat

TAK JAK W TEMACIE :D :D :D

Gość loversa
Zakupy dla promocji konkursów robia idioci, bo dla nich jest to wszystko. Więc ja nei kupiłam nic takiego juz dawno !

Gość a wlasnie ze sie mylisz
na promocjach a tym bardziej wyprzedazach mozna sporo zaoszczedzic :D po co przeplacac za spodnie ktore kosztuja 200zl ,jak pozniej mozna je kupic nawet o polowe taniej.

Gość loversa
Nie myle sie bo kupuje to co mi sie podoba a nie ze jest 50% przecenione. Sory ale jadam tez to na co mam ochote a nie dlatego ze jest do tego dołaczony notesik ktory jest mi potrzebny jak w dupie koszula.

Gość no tak..
tylko ze w tym temacie chodzi tez o to zebys sie podzileila z innymi,np. w ktorych sklepach sa wyprzedaze .co i gdzie kupilas w promocyjnej cenie ,a nie tylko o jakis notesikach dolaczonych do produktow.zainteresowanych odsylame do dzialu /ZAKUPY

No chyba nei pojedziesz na wysprzedaż na drugi koniec miasta ? Po z atym kazdy kupuje hcyba dla siebei a nie dla kogoś i nie rozumiem czemu z zakupów robic jakąś akcję. Pogieło Was ? Kupowac trzeba ale bez przesady, lepiej jak masz latać po sklepach usiądź i ksiązke poczytaj, coś do zycia przynajmniej wnosi !

Gość bardzo fajny temat
akurat nie chce mi sie chodzic po sklepach ,bo akurat nie mam czasu a tutaj moze sie cos dowiem

Gość MAM KOTA NA PUNKCIE ALI
i fiola na punkcie sklepow

Gość wybory batonow
slyszeliscie cos o tym?? to prawda ze dla pierwszych 100tysiecy osob wysylaja 10 batonow??

Gość PAZO PAZO
O Boże,...... POTWIERDZA się ze 80 % polaków to idioci.

Gość z wyprzedazy promocji
korzystam gdy cos jest mi potrzebne a nie, że jest promocja na to...tak czy siak dzieki temu mozna nieraz zaoszczedzic.:p