Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotellaa

KTÓREJ Z WAS WYPADAJA TERAZ STRasznie włosy ????prosze zgłoscie sie..

Polecane posty

Gość karotellaa

JUZ NIE WIEM CO ROBIC..słyszalam ze wystarczy kupic czarną rzepe na targu gdzies i wcierac z niej sok i po tygodniu juz efekt zajebisty a wy jak sobie pomagacie??

Gość kochanieeeee
nie obraz sie ale czarnej rzepy nigdzie niekupisz .

Gość plumpararabum
mnie wyapdały wlosy po lecie, bo co weekend bylma u fryzjerki na czesanie na wesele :) trzeba zainwestowac w dobry szampon, np taki z minerałami http://zalotka.com/wlosy/oczyszczajace-minieraly/ albo w jedwab w plynie. taki jedwab robi amerykańska firma biosilk.

Jak to się czarnej rzypy nie kupi?? Właśnie zaczął się na nią sezon i u mnie w warzywniku już jest. Nie ma nic lepszego niż sok z czarnej rzepy.

Gość ja to mam
już za sobą:)

Gość kochanieeeee
a jak robicie taki sok/

jedwab to działa na włosy, a przy ich wypadaniu trzeba zadziałać na cebulki. nie bardzo też wiem, w jaki sposób szampon oczyszczający włosy ze środków do stylizacji miałby zapobiegać ich wypadaniu. są specjalne środki przeciw wypadaniu włosów. ja kupiłam sobie serię Radical Farmony: szampon, ampułki do wcierania i suplement.

Gość ten sam problem***
mam ten sam problem z włosami, nawet je skróciłam ale dalej wypadają. kupiłam sobie maseczkę wax w aptece ona jest dla ludzi po chemii wiec myślę że powinna zadziałać. a może ktoś już ją stosował?