Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdołowana totalnie

Mam doła Co zrobić by sie go pozbyć.

Polecane posty

Gość Zdołowana totalnie

Prosze poradzcie mi.Od pewnego czsu mam ogromnego doła:(( mam bardzo niska samo ocenę,jestem nieśmiała,koleżanki ze mnie sie nasmiewają i jestem totalnie owłosiaona.Czasami chciałabym umrzeć,skoczyć z okna.Poiprostu mam myśli samobójcze.Chciałabym pojsc spac i nigdy sie nie obudzić.Do zadnego psychologa czy psychiatry nie chce isc.a ze strarymi nie bede gadac bo mnie nie zrozumieją.Weście pom€ście:((

Gość annete
Ile masz lat, może dopiero dojrzeważ i wszystko wyolbrzymiasz, życie jest zbyt piękne aby przejmować sie opiniami koleżanek. Ja miałam zawsze tylko jedną zaufaną, która się nigdy ze mnie nie śmiała a inne lekceważyłam, nie można sie wszystkim podobać, są różne gusta i już. Może znajdziesz wśród nich jedną która Cię zrozumie.

Gość annete
Ile masz lat, może dopiero dojrzeważ i wszystko wyolbrzymiasz, życie jest zbyt piękne aby przejmować sie opiniami koleżanek. Ja miałam zawsze tylko jedną zaufaną, która się nigdy ze mnie nie śmiała a inne lekceważyłam, nie można sie wszystkim podobać, są różne gusta i już. Może znajdziesz wśród nich jedną która Cię zrozumie.

Gość Zdołowana totalnie
Mam 13 lat.One gadają o mnie na każdej przerwie,słyszę jak się ze mnue śmieją.Pomóście!

Gość annete
Idź po lekcji do wychowawczyni i powiedz jej jaki masz problem, albo do pani pedagog - muszą Ci pomóc - są w szkole właśnie po to zatrudnione żeby pomagać takim jak Ty i interweniować gdy w klasie dzieje się komuś krzywda. Musisz być silna, nikt nie może się bawić cudzym kosztem, robiąc komuś krzywdę i powinien im ktoś to powiedzieć - najlepiej pani pedagog.

Gość Ta jedna
Ja bym się nimi nie przejmował.. Mam prawie taki sam problem jak ty..!! Ale Na Twoim miejscu bym nie poszła do Pani pedagog..Jeżeli chcesz to z sieBie wydusić to po prostu opowiedz o tym swojej mamie, babci, Do kogoś bliskiego.. Bo może być tak.. Że potem bęDą Cie przezywac jeszcze bardziej to nic nie da..!! Więc lepiej zatrzymaj to dla siebie i nie zwracaj na nich uwagi.. I zaprzyjaźń się z Jedną osobą..;P Powodzenia..:)

Gość Ta jedna
hahaha.. ale ja mam zapłon..;p To było napisane 3 lata temu

Gość koksina
wybacz ale szlak mnie trafia jak czytam te błędy ortograficzne

Gość karolinaa18 lat
A mnie wszystko denerwuje, nie jestem zadowolona ze swojego życia :( chciałabym je zmienić, ale to jest niemożliwe po prostu, chciałbym zyć inaczej, mieć inną rodzinę nie taka która się kłóci i wgl. nic mi się nie chce nie wiem czemu, jak mnie ktos zaprosi na impreze nie mam ochoty iść bo nie wiem czemu tak się dzieje... obawiam się np. głupiej imprezy... najchętniej zmieniłabym siebie i życie, jest zawsze od dupy zawsze mam pod góre ;/ a na końcu okazuje się że wszyscy się na nie wypną ;/ Zawsze jest DO DUPY! :(

Gość sima
dostaję słabe oceny.kiedś byłam wzorową uczennicą.teraz sie opuściłam.naprawde mam chęć się zabić.boje sie mamy. nauczycielka od matmy powiedziała że coś pokręciłam w zadaniach. jak dostanę 3 w dól to się zabiję.pomużcie

Gość Vene
Wyskocz przez to okno. xD

Gość fan Peji
koleżanki sie z ciebie naśmiewają to je olej lub znajdź sobie jakąś pasje muzyka literatura itd. a myśli samobujcze też mam tylko ja już jestem w depresji ale proponuje też pomagadać z najlepszymi znajomymi przyjaciółmi i wgl bo po co sie zabijać sam zrozumiałem do czego człowiek może być zdolny jak chce popełnić samobujstwo

Gość fan Peji
a poza tym po co wyskoczyć z okna są mniej bolesne sposoby dragi dopalacze mażna sie przebrać za manekina z tarczą na głowie i biegać po strzelnicy

Gość totally spies
Nie martw się koleżankami! Miałam tak samo w podstawówce. Dobrze się uczyłam, umiałam śpiewać, tańczyć i grać na gitarze i koleżanki się ode mnie odwróciły, bo po prostu były zazdrosne. Ja też się na początku dołowałam, ale teraz widzę, że to nie ma sensu. Każdy na drodze do kariery musi to przejść. Teraz jestem w 3 gimnazjum i (choć nie jestem już z tymi samymi osobami w klasie) nadal starają się uprzykrzyć mi życie, ale już mnie to nie rusza. Mój sposób: popatrzeć na problemy innych i zrozumieć, że nie tylko ty je masz. :)

Gość gość
Słuchaj, sam mialem podobny problem, ale podiolem pewne kroki i trafilem do szpitala i zaluje ze do tego doprowadzilem... pamietaj ze warto isc po pomoc bo naprawde pomoga ci inni tylko trzeba sie otworzyc a kolezanki olej nie przejmuj sie usmiechaj sie do nich to ich same zdoluje bo zobacza ze nie dajesz sie. A jezeli masz jakies pytania i chcesz odpowiedzi po prostu idz do doroslego... nie rob tego co ja zrobilem ze odrzucilem pomoc teraz tego zaluje bo wyciagali do mnie pomocna dlon... NIE DAJ SIE.... ZYJ USMIECHEM

Gość Zdołowana totalnie
Dzieki.

Gość gość
zdołowana totalnie to ty ??? odezwałas sie po latach ??? jesli tak to napisz jak sobie poradziłas

Gość Ziebon
Na początku daję Ci namiar na blog fitness: http://fitspire.pl/ Tam są informacje o tym jak sport może pomóc Ci wyjść z doła. Wiem, że w takim stanie ciężko ruszyć tyłek, ale może autor Cię zmotywuje.