Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulajręka

ulubione filmy naszych partnerów życiowych

Polecane posty

Gość hulajręka

których my nie możemy znieść mój tezet na okrągło ogląda na dvd filmy karate, różne chińskie ukryte tygrysy i im podobne, bezsensowne japońsko-singapurskie bijatyki. nie przeszkadza mu wcale, że ja z tego nie mam żadnej frajdy. mnie też to nie przeszkadza, jak widzę, że on się zbiera do oglądania, zaszywam się z książką w drugim pokoju lub idę na miasto (zazwyczaj jak uż zacznie oglądać, schodzi mu na tym cał wieczór) a wasi co oglądają okropnego?

Gość tak tak to wlasnie jaaa
a moj to przyszedl do mnie bo mamy wolne mieszkanie a on spi :(

mój mąż lubi takie z agentami FBI i inne sensacyjne. Ale ogląda je jak ja juz śpię chodzę spać wcześnie, bo dużo wcześniej od niego wstaję)

no a moj uwielbia ogladac horrory:/ ale nie takie gdzie ktos kogos zabija, tylko wlasnie jakies protwory, mutanty i te tematy:o powalony jest ale co ja sie dziwie skoro w wieku 11lat juz z rodzicami takie cos ogladal:P on normalnie te filmy oglada, nie boi sie niczego a ja?:P ja zawsze zaslaniam oczy i wygladam jak glupek:P

Mój mąż i ja raczej mamy podobny gust w filmach, ale mój były chłopak zawsze jak tylko była okazja to włączał Top Gun - do dzis nie cierpie tego filmu, a to było 15 lat temu.

moj uwielbia wielki blekit ja to moge obejrzec raz, no dwa ale nie 100 :D i uwielbia filmy kurosawy

Gość a oto streszczenia
mój mąż uwielbia cały cykl o Rockym :O :O raz z nim nawet obejrzałam pierwszą część ;)