Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannass

pytanie na temat okresu- dlugie krwawienie, niecodzienne

Polecane posty

Gość joannass

Witam, mam pytanie odnoście mięsiączki, otóż od 11 dni mam upławy krwi, tóż przed wyjdem na wczasy do Afryki dostałam okres i normalnie po 6 dniach powienien się zakończyć, ale tak się nie stało i nadal trwa, to już 11 dzień jak krawię i obecnie ta krew ma już kolor lekko brązowawy, w czasie okresu kochałam się również, wieć nie wiem dokładnie co się dzieje z moim organizmem czy coś się stąło, jakaś ranka, jakięs podrażnienie, uraz, czy tez zmiana klimatu>? Obawiam się czy wszystko jest w porządku, z pewnością udam się do lekarza ginekologa, ale dopiero w przyszłym tygodniu, a póki co głowie się nad tym co się może dziać złego>? proszę o szybką odp, moze jakaś radę, wskazówkę???

Sprecyzuj czy krwawisz, czy plamisz? To spora różnica - przy krwawieniu kierunek lekarz a w razie niemożności -> kierunek szpital.Przy plamieniu - to się zdarza przy zmianie klimatu.

Gość joannass
nie jest to zbyt obfita ilość, abym się miała wykrwawić, więc można powiedzieć, że jest to plamienie

Skoro wystarczy wkładka - to jest plamienie. Przy krwawieniu konieczna jest podpaska czy tampon.Jeśli tylko plamisz, to spokojnie możesz doczekać do wizyty - przy zmianie klimatu się to zdarza i zazwyczaj nie jest oznaką żadnych nieprawidłowości. Ot, reakcja organizmu.