Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem o co chodzi

zmywarka do naczyn - jestescie zadowoleni?

Polecane posty

mam zamiar kupic zmywarke, spodobala mi sie amica za 1500zl, bo jest mala, wiec taka akurat do mojej kuchni.NIgdy wczesniej nie mialam takiego urzadzenia, czy mozecie napisac czy jestescie zadowoleni? dzieki

Gość noo ba
pokaż mi kobietę, która narzekałaby na fakt, że ma zmywarkę :D przyczepiłabym sie tylko do marki, która chcesz kupić. Polecam ci Boscha też są większe i mniejsze

no na pewno lepsze, ale i drozsze :o ale ogolnie chcialabym wiedziec czy jest oszczednosc wody? no i jakie jeszcze korzysci daje takie urzadzonko? :)

Gość tylko bosh
W sklepach internetowych sa o wiele tansze niz w euro , czy media. A do 1500 zl to smialo znajdziesz dobra boshowska zmywarke. SAma popatrz. http://www.ceneo.pl/Zmywarki

Gość malej zmywarki sie nie
oplaca. chyba, ze jestes sama w domu. my jestesmy we dwoje i zmywarka(normalna) chodzi u nas raz na dwa, max trzy dni. w zlewie nie zmywam nic, oprocz moze wielkich misek i termosow do kawy. moja kumpela ma mala zmywarke i musi ja codziennie wlaczac, jak maja gosci czy cos to nawet dwa razy. bez sensu. teraz zaluje,ze kupila mala. ja mam AEG i super pierze idobrze suszy.

dzieki za stronke, z przyjemnoscia przejrze, no i cenowo wyglada zachecajaco :) 🖐️

Gość mam zmywarkę od trzech lat
A marzyłam o niej od zawsze,czyli od chwili gdy ją poraz pierwszy zobaczyłam.Nie przerażają mnie nawet ceny tabletek--zresztą ostatnio bardzo potaniały,nawet o połowę.Co zaś sie tyczy oszczędności wody to nie wiem,ale oszczędność czasu jest ogromna. Nie zastanawiaj się tylko kupuj!!! Jak to mówią :JESTEŚ TEGO WARTA!!! 1111

ja moją kocham. Ma na imię Bronia i wałśnie wyżywa się w kuchni. Mniejsze zużycie wody, energii. Ja polecam siemensa, ta marka jest najlepsza w zmywaniu, ale droższa trochę od Boscha. Naczynia wyglądają zupełnie inaczej niż po ręcznym myciu. Przeciwnikami zmywarek są ci, którzy nigdy się z nimi nie zetknęli .

ale ja nie chce tej calkiem malutkiej, tylko taka do zabudowy :) sorki, moze niejasno napisalam, ale te bardzo malutkie sa ok.500 zl a ta, ktora ja chce ok. 1500zl i to jest max cena jaka mode dac :o te wieksze sa juz drozsze.....na tej stronce, jest to czego szukam :) dziekuje

Gość mam zmywarkę od trzech lat
Mam większą czyli 60cm szerokości ale i tak codziennie chodzi bo nie lubię magazynować naczyń.Myję w niej wszystko co się zmieści----garnki, słoiki ,dzbanki ,tace , patelnie i jest super.

dziekuje Wam kochane za opinie, jeszcze bardziej utwierdzilyscie mnie w fakcie, ze nalezy ja kupic i umilic sobie zycie :) pozdrawiam....