Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka19

Moj facet mnie dzisiaj zalamal

Polecane posty

Gość załamka19

rozmawialam dzisiaj z moim chlopamkiem o tym ze chcialabym czesciej sie kochac bo ostatnio mi tego brakuje a on mi powiedzial ze to z braku czasu i sily bo jest zmeczony po zajeciach, treningch itp. pozniej sie okazalo ze tak tylko powiedzial na odczepnego, a prawda jest taka ze go juz to nudzi, ze zawsze jest tak samo, ze ja powinnam jakos urozmaicac, ze on nie potrezbuje gry wstepnej a ja zawsze chce itp. wiem ze sie masturbuje i wydaje mi sie ze to z tego ta ostatnia niechec do stosunku ze mna. bo jest mu tak latwiej, nie musi sie starac, nie ma gry wstepnej i jest szybko. wydaje mi sie ze dla niego jest to wygodniejsze. on mowi ze tak nie jest ale jak nic sie nie zmieni to coraz rzedziej bedziemy sie kochac. boli mnie to a tym bardziej fakt masturbacji np ostatnio bylam z nim caly czas a jak pojechalam do domu to sobie strzepal.mowi ze seks jest nudny ale jakos nie wyobrazam sobie zeby ta jego masturbacja za kazdym razme wygladala inaczej. to jest zalosne, juz sama nie wiem w czym naprawde tkwi problem.

Gość kakakka
W tym, seks z TOBĄ mu się znudził.

Gość zonecka 1000
faceci sa pojebani,jestem zdania ze on poprostu cie nie kocha bo jesli sie kogos szczeze kocha to stara sie mu zrobic jak najwieksza przyjemnosc,porozmawiaj z nim o tym co bys chciala zmienic,wiem to trudne powiedziec chlopakowi wpros ze potrzebujesz troche wiecej czasu ale mysle ze skoro zdecydowaliscie sie na krok i poszliscie do lozka to nie powinno byc miedzy wami tajemnic itp. jesli zacznie sie starac to znaczy ze jest ok. a jesli cie wysmieje daj se z nim spokuj,szkoda czasu,on tak szybko plynie!

Gość liczy się tylko ty
a jego potrzeby? egoistka, jak wszystkie kobiety!

>>>zonecka 1000 Nie kocha to mało powiedziane. Przecież można nie kochać i posuwać jednocześnie. Poprostu ona jest dla niego nieatrakcyjna fizycznie.

Gość babie nigdy nie dogodzisz
prawdopodobnie wymagasz od niego, zeby zawsze przejmowal stery od poczatku do konca. stereotyp, ze to facet powinien byc dominujacym. wymagasz zeby to on byl aktywny, a ty? czemu np nie zaczniesz pierwsza, strzep mu pierwsza. chlopak stresuje sie przy tobie, bo wymagasz od niego pieszczot a sama niewiele dajesz mu w zamian. moze on tez chcialby zebys uwielbiala i kochala jego cialo. moze malo mu to okazujesz, jak reagujesz na jego piszczoty. a jak nie reagujesz, to po kij sie meczyc, woli wtedy samemu. ty od niego wychodzisz, a on pewnie ma fantazje erotyczne z toba. ale tylko fantazje, on tez chcialby fajnego sexu z toba. gdyby mu tylko zalezalo na spuszczeniu sie, to by cie oczywiscie dymal. ale pewnie ma do ciebie jakies uczucia i nie chce cie traktowac jak worka do dymania. pokaz mu, ze nie jestes workiem a moze zlapal jakiegos syfa? i nie chce cie zarazic?

Gość tssssssssssssss
tak mamy