Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imie

jakie imie dla dziecka??pomozcie!!

Polecane posty

Gość imie

interesuja mnie ladne i niespotykane imiona dla dziecka..tylko nie wiem czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka..jak macie jakis pomysl to piszczie:)

Gość bbecia
Mi sie podoba Estera dla dziwewczynki a dla chłopca... Szymon ale to nie sa jakies bardzo niespotykane

Gość ostatnio spotkałam się
z chłopcem o imieniu TYMON, może Ci się podoba?

Ostatnio dostałam pismo od prawnika który nazywał sie... Werginiusz :D Ale dla mnie to już zbyt udziwnione :O fakt, że niespotykane imię Z imion dla dziewczynek to Linda i Ismena, znam tylko po jednej sztuce, no to chyba oklepane nie jest :D

Gość imie
Ladne:)..poczekam az bede miec duzy wybor i na koncu napisze jakie wybralam bo narazie bardzo ciezko mi powiedziec..jeszcze na dodatek musze przedyskutowac imie z narzeczonym:P

dla dziewczynki: Sabina Olena Kornelia Beatrycze dla chlopca Dorian Krzysimir Tomislaw Emanuel Gilbert Gracjan

Gość Moja rada....
Lena, Natasza, Olivier, Franciszek mi się te podobaja:)

jeden topik ci nie wystarczy? muszą byc aż dwa,abyś imię dla własnego dziecka wybrała? wybierz te,które się tobie podoba,a nie kafeteriuszkom!!

Gość imie
Izunia30-nie wiedzialam gdzie mam taki topik umiescic...a to kogo i w jaki sposob pytam o zdanie to nie Tobie pasuje osadzac...Przeciez nie dam dziecku imienia ktore mi sie nie podoba tylko komus innemu!!!Poprostu zbieram propozycje a pozniej wybiore te ktore mi sie podoba bo ja nawet nie znam zadnego imienia ktore by mi sie podobalo...

Gość imie
Czemu zawsze znajdzie sie ktos kto musi niepotrzebnie komentowac?!!

Gość a tego Tymcia
to nie spotkałaś w żłobku?:>

Róża,Laura,Emilka,Gabrysia,Weronika,Wiktoria,Zosia,Tosia,Oliwia,Amanda,Michalina,Julia,Lena,Łucja-dla dziewczynki Marcin,Marcel,Maciek,Wiktor,Michał,Jan,Szymon,Tymon,Sebastian,Julian,Bartek-dla chłopca

Gość Kryzysowa Narzeczona
Pola, Lena, Nela. Krótkie, niebanalne i dziewczęce:)

dla chłopaka- jak dla nie tylo i wyłącznie Tymoteusz!! dziewczynka - blanka, pieknie.... - solange \'samotny anioł\'.;)) -nadia ,lena ;)

a mnie dla chłopca podoba się Wojtuś - tak będzie miał na imię mój synek - niezwydziwiane, ciepłe imionko, gdyby była córcia to była by Oliwka albo Zuzia