Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liszka1

Medalik ze Św. O. Pio - pomógł mi?

Polecane posty

Do wczoraj żyłam w grzechu... aż dostałam duży medalik ze św. Ojcem Pio... założyłam go od razu na szyję i od razu postanowiłam pójść do spowiedzi - dziś to zrobię, za kilka godzin. Zupełnie się duchowo przemieniłam... to jeszcze jeden jego cud!!! ZNacie jakieś fajne strony w necie o tym Świętym? Zamówiłam sobie książkę o nim... stał mi się bardzo bliski...

Gość kobieto mamy 21 wiek
mozesz mi wytlumaczyc jak kawalek blaszki mogl ci pomoc w przemianie duchowej? juz pomijam fakt definicji grzechu

Gość ja pytam
A co ma do rzeczy 21 wiek???????

Gość Mystic Moon
Ja w cuda nie wierzę, kawałek metalu sam z siebie nie przemieni człowieka

to cudowne co cię spotkało,uważam że to cud i ten święty miał wpływ na twoją wiarę

Gość Mystic Moon
Wszystko da się wytłumaczyc za pomocą nauki i psychologii

Teolog5.... tak właśnie myślę. Byłam zupełnie pogrążona w grzechu, nie miałam najmniejszej ochoty przemiany - a za parę godzin będę już u spowiedzi - po prostu jestem zdumiona.

Gość Mystic Moon
Będziesz ( to jedynie zamiar ndk)

Jestem już umówiona ze znajomym księdzem - przyjedzie do mnie o 11.30 i na 100% się wyspowiadam :) Wstydzę się swoich grzechów... strasznie. W ogóle nie wiem jak mogłam tak grzeszyć. Dziękuję Ojcze Pio!

Gość Myrevin jestes kretynem

Gość do liszki
liszko ,skąd masz medalik ?gdzie zakupiłaś ?Mozesz podac maila ,chcialabym napisac do ciebie

Gość TanieSzatki
co z was za chrześcijanie że wierzycie w sprawczą moc amuletów jak jaskiniowcy???? Wiara jest w sercu a nie w przedmiotach... ludzie!!!! Tacy potrafią wielbić nawet plamę na scianie bo ktoś tam zobaczy wizerunek....

Medalik mam od znajomej zakonnicy, która była w San Giovanni Rotondo (miejscu pobytu Św. O. Pio). Mój mail klaudyna2009@wp.pl

Gość ale jestes fajna
ale jestes fajna ze od razu wszystkim na forum o tym powiedzialas :)

NO ale nikt tu mnie nie zna :) Nie chciałam być fajna... może ktoś też sięgnie po ten medalik (chyba można kupić na Allegro, ale nie jestem pewna czy w tej chwili...) Może ktoś dozna ulgi? Ja jestem bardzo szczęśliwa :)

Gość dajcie na luz
ot ,odezwały się durne,by pojechać po autorce,tylko po to,fe,zenada

zaklamańcy - faryzeusze ! niby 21 wiek a zachowujecie sie jak guru z plemion prymitywnych. chociaz gorzej bo ten guru jest przynajmniej szczery i prawdziwy w tym w co wierzy. a wy hipokryci - robactwo moralne wyznajecie rozne metalowe kulty a matka z 4 dzieci skazana przez prawo kato--lyckego kraju za to ze schronila sie w pustostanie przed zimą. gin przepadnij kraino debili-hipokrytow i ciemniakow. milosierdzia a nie ofiary od glupkow chcial CHRYSTUS

Gość Jak to do Ciebie
ksiadz przyjedzie? Obłoznie chora jesteś? Najlepszym miejscem na spowiedź jest konfesjonał

Gość Jak to do Ciebie
eh. zaraz to juz po no i jak? Przemiana trwa?

Nie jestem obłożnie chora, ale raczej nie mogę wychodzić na to zimno z moim zapaleniem - dlatego przyjedzie do mnie. Miałam problem z grzechami nieczystymi... długo nikt się do mnie nie odzywał, a dziś po spowiedzi już dwie propozycje otrzymałam, jedną dosłownie w tej chwili jak to piszę - tak że nie moge powiedzieć, że nie mam pokus. one są - tylko ja mam siłę się opierać im, choć to wcale niełatwe. Nie jestem zabobonna - nigdy specjalnie nie wierzyłam w moc medalików, daleko mi do bałwochwalstwa. Po prostu jestem wdzięczna za to co mi się przytrafiło. :) chciałam się podzielić...

Liberał - nawaliłeś się czy w psychiatryku przez przypadek cię do kompa dopuścili?:D To co tu piszesz, to bełkot jak cholera. Nie ma w tym ani grama sensu ani logiki:O

Gość Juzia85t
jestem po bardzo poważnym wypadku samochodowym, medalik Ojca Pio cały czas leżał obok mojego łóżka szpitalnego. Wiem że dzięki temu jestem teraz cała i zdrowa. Ojciec Pio już od lat jest zawsze bardzo blisko mnie