Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrażliwa istotka

Co was denerwuje w ludziach?

Polecane posty

mnie brak higieny, glosne zachowywanie sie by zwrocic na siebie uwage. idiotyzm, jak np pytanie o rzeczy o ktorych przed chwila byla mowa. brak poczucia humoru. ciagłe gadanie \'jak to mi w zyciu jest zle\'. ale mimo wszystko, kazdy inny, wszyscy rowni.

najbardziej: kłamstwo chamstwo głupota poza tym: brak higieny lenistwo spóźnialstwo

hmmm uwierz, ze mam na roku taka laske nie wiem czy jakis zwiazek ma to ze jest blondynka....) ktora naprawde pyta o takie glupoty albo rzeczy o ktorych np wykladowca przed momentem naprawde wyczerpujaco mowil. nic dziwnego, ze jak tylko zosia (bo tak ma na imie) podnosi reke to wszyscy wiedza o co chodzi. z reszta, jak inaczej niz idiotka mozna nazwac dziewczyne, ktora przedmioty do indeksu wpisala w taki sposob, ze na jeden stronie wpisywala jeden przedmiot....?

Gość llllllllllllllllllllllllllp
nadwrażliwość,frajerstwo, brak konkretów

olcha - :) wiem wiem, task tylko zapytałam ja mama tak jak ide na wywiadowke do szkoly nauczycielka cos wyjasnia i sie pyta czy sa pytania zgłasza sie 1 osoba i pyta o to co własnie było wyjasniane wiec nauczycielka wyjasnia raz jeszcze czy sa pytania? zgłasza się drugi rodzic - pyta o to samo i tak w kółko

tak. to jest pwod. jest idiotka, wg mnie. dla Ciebie to moze byc ucielesnienie inteligencji. jednak mysle, ze gdy ktos nie umie wypelnic poprawnie indeksu (hahaha o zgrozo, przeciez to nie wypelnieanie PIT`u) a uwaza sie ze chodzace boswo, zarowno jelsi chodzi o wyglad jak i wlansie o inteligencje, to ja nie znajduje innego slowa na okreslenie takiej osoby, jak wlasnie idiotka.

Gość fgg
brud, smród - czyli brak higieny, głupota, "klapki na oczach", chamstwo