Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ser w ziolach

mam 19 lat iczesto na gesto podobaja mi sie stars faceci

Polecane posty

Gość ser w ziolach

ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie zwiazku z nimi. ale lube w nich te dojrzalosc, poczucie humru, pewnosc siebie, ktora nabyli z biegem lat, wiedze itp itd. czy mozliwe jest by znalezc faceta ztakim suposobieniem ale w wieku ok.21, 22 lat?

mogę wiedzieć co to znaczy \" często na gęsto\" :D?? bo nie wiem, co do topiku, to wiele dziewczyn tak ma w twoim wieku, ja co prawda nigdy, ale jak chodziłam do liceum to moje koleżanki spotykały się z dużo starszymi facetami, twierdząc, że są dojrzalsi.... może i tak, tylko teraz każda z nich jest z facetem w swoim wieku ;)

Gość adfg
miałam i mam podobnie, ale jestem z facetem tylko rok starszym ode mnie. jeszcze zalezy co znaczy dla Ciebie starszy, bo dla mnie tak do 5-7 lat, to jest jak najbardziej ok

Gość adfg
myślę że możesz znaleźć faceta w wieku 22 lat dojrzałego, na to mnie ma zasady.

Gość ser w ziolach
mówiąc starszy mam na mysli facetów takich w przedziale wiekowym od 55 do 65 lat

Gość ser w ziolach
czesto na gesto->po prostu czesto;) no wlansnie, jak patrze na chlopakow ze swojej grupy, to jestem przerazona jakie z nich jeszcze dzieci, smieja sie z niewiadomo czego, maja glupie zarty itp. ale nie chcialabym byc z 27 latkiem np., nie wyobrazma sobie tego.moze dlatego ciagle jestem sama i znajde sobie kogos dopiero jak faceci w moim wieku dojrzeja;)

Gość ser w ziolach
starszy facet d mnie w wieku ok27 lat.

Gość ser w ziolach
mówiąc starszy mam na mysli facetów takich w przedziale wiekowym od 55 do 65 lat

Gość adfg
generalnie uważam, że miedy 19 lat, a 27 lat, to jest przepaść, Ty studiujesz, a Twój facet by już pracował powiedzmy 3 rok po studiach. Masz jeszcze czas spokojnie :)

Gość ser w ziolach
dobra zbey nie byc tak szczegolowa to facet ok.30 o.;)

Gość ser w ziolach
no dokladnie, dllatego taki zwizek mnie nie interesuje ale chcialabym znalezc dojrzalego chlopaka, ktory nie zachowuje sie jak 16latek.ale ok, poczekamy- zobaczymy.

Gość ser w ziolach
no jak dla mnie facet ok.30 jest staszym dla dzieczyny 25letniej bedzie [rawie rowiesnikiem:P ale ja odnosze ten wiek do siebie.

Gość adfg
mi zdarzyło mocne uczucie, gdzie on byl ode mnie starszy 7 lat, no ale nie zdecydowaliśmy się być razem, ale nie ze względu na wiek, bo zupłnie tego nie było widac...

Gość polecam mojego
Napalaja sie na niego wszystkie kolezanki mojej corki:-o Oddam za darmo

spokojnie, jeszcze 3-4 lata i ci w twoim wieku albo starsi o 2-3 lata zaczną mysleć tak jak powinni ;) a póki co, baw się ;)

Gość ser w ziolach
a ile ma lat?;) jesli miesci sie w normie czyli od 55 do 65 latek to biore go

Gość adfg
Nic na siłę :). Jesteś dojrzalsza niż Twoim rówieśnicy, ale to akurat bardzo dobrze.

Gość polecam mojego
48 lat-miesci sie,czy za mlody?:) Przystojny,inteligentny,rozrywkowy,przedwczesny wytrysk:-o

Gość ser w ziolach
jesli miesci sie w normie czyli od 55 do 65 latek to biore go

Gość ser w ziolach
ale ja chcialabym byc w w zwiazku, ktory ma rece i nogi z facetem, ktory mnie fascyuje, ktorego bede kochac a nie skakac ze "bawic sie" -nie potrafie byc dla zabawy z kims.musze d tego kogos cos czuc:O

Gość polecam mojego
Zainteresowan mnostwo.Poza praca wyjjatkowo atrakcyjna,duzo innych.Pogadasz z nim na kazdy temat . Gwarantuje,ze nie bedziesz potrzebowala encyklopedii i slownikow,wszystko w jednym miejscu.

Gość ser w ziolach
nie, dzieki