Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy może mi ktoś

Czy może mi ktoś napisać jak to jest jak odrastają włosy???

Polecane posty

Gość czy może mi ktoś

na głowie oczywiście.Bo przecież nie od razu je widać.Od dwóch m-cy używam Waxa i od jakiegoś czasu robię masaż skóry głowy.Wyczuwam przy tym od niedawna szorstkość,ale może to włosy się tak zaginają.To że byłyby to odrastające włoski wydaje mi się zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe..... :( Pomoże ktoś??

Gość czy może mi ktoś
Nad czołem mam jakieś inne krótkie,ale niewiele,to chyba są połamane bo raczej nie przegapiłabym momentu ich odrastania.No i są za długie żeby to było to coś co teraz czuję,o ile w ogóle ta szorstkość jest włosami.Mam nadzieję

Gość orzechy piorące
up up

Gość o rany to proste
zrób sobie przedziałek na głowie w dowolnym miejscu i przytrzymaj palcami włosy a palcem drugiej ręki potrzyj po tym przedziałku

ja tez stosowalam wax i co jakis czas to powtarzam i wlasnie tak to sie objawia.. po ok miesiacu czuc cos kujacego pod opuszkami palcow jak sie dotyka delikatnie skory glowy.. to naprawde wlosy :) :) a poza tym, to ja to sprawdzalam tak, ze robila przedzialki w roznych miejsca.. i patrzylam z blika w lusterko.. widac takie pol centymetrowe juz.. to niedlugo zobaczysz :)

Gość czy może mi ktoś
Tak myślisz? :) Kiedyś już tak mi sie wydawało że odrastają ale okazało sie że mi się zaginają włosy przy głowie jak dotykam,ale wtedy krótko używałam Waxa.Mam nadzieję że teraz to już to :) Dzięki