Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziizi22

porod naturalny jest obleśny!!!

Polecane posty

a widzialyscie jak wyglada cc ? obejrzyjcie na youtube - tylko dla zdrowia dziecka dalabym sie tak rozszarpac :(

Gość sindiczka
Madchen dupi ze ma 19 lat a mature zdaje wiec gowniara jest 1989 r a liczyc do tej pory nie umie haha klamczucha haha

Gość sindiczka
nie zmienia faktu ze w huja lecisz i cie nie lubia ghaha

sindiczka a co z tego ze mnie nie lubia? plakac mam czy co? to jest forum i nawet jak ktos mnie nie lubi nie wyskocze przez okno z tego powodu nie jestem na tym forum zeby komus dupe lizac i zgadzac sie ze wszystkimi

tak ostatnio:P bo ja mialam urodziny w sierpniu:P to moze czytalas ze ostatnio ale jakos sobie nie przypominam zebym kiedykolwiek pisala ze mam 17:)

Gość mać
biorac pod uwage ostatnie wypowiedzi karmaziny i sindiczki tez mam wrazenie ze macie niewiele ponad 16.. dyskusja rodem z piaskownicy

Gość sindiczka
haha widac ze kazdy Cie juz poznal a Ty nadal udajesz niewiniatko zalosne TYLKO MY NEICHCEMY TAKICHKLAMLIWYCHOSOB NA FORUM JAK TY KTORE WCIULALECA I ALSZYWE FAKTY PODAJA

mac jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie gada bzdury i sie ludzi czepia:P niech sie dzieci pociesza ze maja dostep do neta:D

Gość mać
ja na ten przyklad chce zeby na forum fajna byla:)

TYLKO MY NEICHCEMY TAKICHKLAMLIWYCHOSOB NA FORUM JAK TY - my czyli kto? nie mozezs czarnym nickiem tchorzu pisac?:P boisz sie czegos?:P przeciez kazdy cie poprze bo przeciez nikt mnie nie lubi;)

mac ja tez chce:P kurde to nie jest moim celem w zyciu zeby kazdy mnie na forum lubil:P czasami tez sie zastanawiam dlaczego ja pisze czasami takie pierdoly?:P ale ja lubie sie klocic i moze dlatego?:P nudno by bylo gdyby kazdy byl mily, fajny lepiej jest jak sa dobrzy i zli:D

Gość mać
no wlasnie konstruktywna dyskusja nie jest zla:)

Gość sindiczka
bO TY TYLKOPIERDOLY GADASZ MADCHEN ZWYCZAJNAGOWNIARA MAC 16 LAT TO JA NIESTETY MIALAM JUZ:) KAZDY NA NIA JEDZIE BO WYPISUJE GLUPOTY WIEC CO SIE DZIWIC IGDZIE ONA TAM KAZDY NA NIAJEDZIE TO CHYBAOCZYMS SWIADCZYACHYBANIE TAK MA WYGLADAC FORUM

Gość sindiczka
MADCHEN I JEJ ODMIENNY SWIAT HAHA

sidniczka ty wez sie zajmij soba jak ci to forum nie pasi to wynocha:D poza tym dziecko wez sie odwal na pomaranczowo to ja tez moglabym obrazac ale nie robie tak jak ty bo nie boje sie o moja reputacje trhorzu!:P

Gość mać
sidniczka .. Ja tez czasmi na fajna jade i co z tego . ?? kazdy ma prawo do swojego zdania nawet jesli jest infantylne a teksty typu jestes głupia nikt Cie nie lubi swiadcza o tym iz nie tak dawno tez 16 lat skonczyłas

Gość sindiczka
NIESTETY TEGO POWIEDZIEC NIE MOZESZKEIDYS SKONCZYLAM:) A ODNOSNIE MADCHEN TO WYJATKOWO JEJ GLUPOTY NEI IDZIE ZCIERPIEC

Gość sindiczka
wIEKSZOSC NA NIA JEDZIE ZA GLUPOTE I TAK BEDZIE JNIEKONIECZNIE Z MOJEJ STRONY A TERAZ MYKAM BO JESTWIECEJ CIEKAWSZYCH ZAJEC NIZ CZYTANIE JEJ OPINI :) A CO DO TWOICH NIC NIEMAM:d

no widac ze tchorzostwo sie szierzy:D napisala ze wiekszosc na mnie jedzie czyli siedzi tu od dawna ale widac odwagi nie ma zeby pisac na czarno...

Gość sindiczka
NIE TCHORZOSTWO TYLKO CZAS SZKODAMICIEBIE I CZASU A NA CZARNO PISAC PISZE TEMPA BLAZO TYLKO NICK POMARANCZOWY BO TAK MI SIE PODOBA !! CIEKAWCU

a poza tym mialas juz isc, jeszcze jedna godzina wykupiona na kafejce?:P no tak sobota, szkoly nie ma to mozna szalec:D

Gość sindiczka
To pospolite slowka:P hehe:D a sobota wolna bez pracy i szkoly wiec jest dobrze :D

Gość hmm wiecie cos wam powiem
mam dwoje dzieci i pierwsze urodziłam SN a drugie przez CC i moje zdanie jest takie,że jednak wolałabym naturalny poród... nie wiem może miałam pecha ale po cc strasznie długo dochodziłam do siebie ,rana nie bardzo chciała sie goić i ...nie chce nawet tego wspominać :O ....natomiast po naturalnym porodzie wstałam do dziecka po 3 godzinach i nie czułam sie jakoś szczególnie żle a na drugi dzień byłam na chodzie -wiadomo ,ze były bóle jakie towarzysza obkurczaniu macicy ale nie było to tragiczne ! Przy drugim dziecku na pocz 9 mies poczułam sie bardzo żle i pojechałam do szpitala zrobić ktg -podczas badania okazało sie ,że dziecko sie po prostu dusi i zanika mu tętno !!!:O pojechałam od razu na stół bo trzeba było ratować malucha:( a co gorsza rozchlastali mnie paskudnie od pępka po cipe 😠 -może dlatego tak to sie paskudnie goiło i dzis mam ochydny wałek skóry,mogę to teraz usunąć tylko opewracyjnie .... -moja siostra po cesarce ma cieniutka blizne prawie nie widoczną a ja jakby mnie ktoś przejechał piła motorowa .... nic nie poradze na to ,że takie mam wspomnienia 🖐️