Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czxsw

OTO MOJE WYMIARY.MAM JUŻ25 LAT A WYMIARY JAK U 13LATKI..MĄŻ NARZEKA

Polecane posty

Gość czxsw

ciagle mi truje ze powinnam utyć bysmy mogli miec dziecko bo przez to nie zachidze w ciąże. czy naprawde moja niedowaga moze miec wpływ na to. niemam fotek ale opisze szerzej me wymiary i sytuacje otóz jestem kobieta bardzo drobnej kosci i lekkiej . nadgarstek mam 34,5 cm i jestem wysoka bo mierze 171 cm a oto me wymiary dokładne takie jak zwykle wy tu zamieszczacie biust 93 talia 73 biodra 93 (najszersze miejsce kosci udowych i koniec tylka) udo najszersze pod posladkiem 53 cm udo w polowie 46 cm kolano 35 cm

Gość no to przytyj
co za problem.

Gość młodizkiii
twoj mąż to palant.

nie wiem ile ważysz ale sadząc po wymiarach nie jestes az takim chucherkiem jak myślisz...ja mam w nadgarstku 14 cm (biceps 24) wzr 174, 87-78-96 (musze popracować nad talią i biodrami)

Gość klementynamila
sista ale ona ma aż 25 lat więc daruj sobie koment ,że nie jest chuchrem. ty natomiast nie wiem ile masz lat ale masz anoreksje skoro masz takie chude ręce.

Gość szurum burummm
ja mam 24 lata, 179cm, i wymiary 90/65/93 i usiluje schudnac bo jest z czego. nie wiem gdzie ty mialabys byc chuchrem...sorry:O

Ty niby jesteś chuda? Gdybyś miała po 10 cm miej w biuście i biodrach, byłabys chuderlaczkiem ale teraz?Twoje wymiary wskazują,że jestes szczupłą kobietą. A w talii to masz za dużo, tak uważam. Może Twój mąz lubi puszyste babki i dlatego narzeka. Na Twoim miejscu bym sie nie przejmowała. I co tu maja wymiary do zajścia w ciąże. Jeśli miesiączkujesz regularnie, to znaczy ,że nie masz niedowagi i wszystko powinno być ok.

Gość 2222222222222222222264
nie widzicie ze sama sobie odpisuje? i po raz ktorys daje tu te wymiary:/

Gość kjajaahhah
Dajże spokój kobieto, ty za chuda??? mam twój wzrot, 40 lat i mniejsze wymiary. Nosze rozmiar 38-40. No to chuda nie jestem, czyż nie?

Gość nadgarstek taki jak kolano
:D:D spoko:D

Gość kjajaahhah
A 13-latki to chyba mają tak gdzieś 67 w biorach a nie 93. Nie daj sobie rozbić prania mózgu!

Gość kjajaahhah
Miało być: 87.

Gość czxsw
mamo pomylilo mi sie .nadgasrtek mam 15 ,5 cm nie odpisuje se sama bo niby po co nie rozumiem czemu mi nie wierzycie.zwazylam sie i waga pokazuje rano tylko 55 kilo a podkreslam ze staram sie o dziecko i mam 25 lat juz.

Gość czxsw
cholera z tego pospiecju mi sie wszystko myli. zmierzualm teraz dokladnie i mam nadgarstek 14,5 cm a kostka u nogi 21,5 cm .

Gość czxsw
spiesze sie zaraz do pracy i daltego tak pisze szybko.wybaczcie. mój maz nie lubi puszystych kobiet ale szczuple a on twierdzi ze do szczuplej mi wiele brakuje . BO WG NIEGO JESTEM CHUDA A NIE SZCZUPŁA.ZROZUMCIE.

rozumiemy, ale co mamy Ci napisać? wcale nie jesteś chuda, jesteś normalna szczupla i tyle. JUŻ 25 lat?? dla mnie to tylko 25 lat :-) znam sporo dziewczyn przed i po 30ce, które są takie jak ty, czy szczuplejsze i nie są wychudzone ( i mają dzieci :-)). A problemy z zajściem w ciąże nie mają nic wspólnego z Twoją sylwetką, mąż najwidoczniej bladego pojęcia o tym nie ma. Radzę iść do lekarza i wykonać odpowiednie badania. My Ci nic nie doradzimy - to Twoja decyzja, czy chcesz ulegać presji meza i na siłę tyć, skoro nie ma takiej potrzeby.

Gość droga autorko
Co ty chcesz od swego męża .nie widze związku. Mąż chce mieć dzieci a ty przez swą niedowage naprawde możesz ich nie mieć. Jestem dietetyczka z zawodu i wie mile powinna ważyć kobieta bez niedowagi na ten wzrost. Ty masz niedowagi dokladnie 5 kilo a to dużo.

Gość poisooon
Z tym nadgarstkiem to Ci się coś pomyliło... Na pewno nie masz 34,5 cm... Ja mam 14,5 cm. A tak w ogóle to chuda wcale nie jesteś. I co z tego że masz 25 lat, jeszcze jesteś młoda. A sylwetkę (patrząc po wymiarach) masz normalną.

Gość Zawroty głowy
A jaką masz wagę? Wydaje mi się, że absolutnie nie powinnaś wyglądać na chudą przy tych wymiarach. Mam niemalże identyczne, prócz wzrostu (178) i talii (68) i absolutnie na chudą nie wyglądam.

Gość beeee
maz narzeka? skoro lubi bardziej przy tuszy to kazalabym mu sobie tak ladnie mowiac isc poszukac takiej jak mu sie podoba! sory. tez jestem szczupla mam 20 lat, teraz waze 55 a niedawno 49 wole wazyc mniej, a na przytycie bedzie jeszcze czas zarowno dla mnie jak i dl;a ciebie, kiedys bedziesz chciala schudnac wiec szanuj taka figure bo wiele dziewczyna chcialo by tak wygladac, a twoj maz...hmmm najwyrazniej jest palantem jezeli nie podobasz mu sie taka jaka jestes!!!

Gość pisala ze wazy 54

Gość pisala ze wazy 54
A ty jaka masz wage skoro na chuda nie wygladasz przy tych wymiarach.

Gość że niby co....
Masz troche chłopiecą budowe... A ta "chudość" to głównie biodra bo w tali masz sporo (ja mam 173cm wzrostu - w tali 66cm a w biodrach 95cm) i piersi też masz chyba nie aż tak małe:(

Gość kobieto ty wcale
niejestes zadnym chucherkiem. a ten nadgarstek to chyba zle zmierzylas ja mam tyle samo wzrostu co ty i mam 14,5 cm w nadgarstku

Gość wiki6
ja kiedys wazylam tylko 50 kilo przy wzroscie 170 i fakt bylam chuda szme kosci i skora i jakos bez problemu zaszlam w ciaze wiwc nie martw sie gdyby waga miala jakis wplyw na zajscie w ciaze to dopiero by bylo wsztstkie kobiety bylyby wowczas puszyste a tak na marginesie skoro twoj maz chcialby zebys byla grubsza to po co zenil sie z toba mogl wybrac bardziej pulchna osobe skoro takie lubi nie rozumiem go..

Gość sdss
wspolczuje chudosci

Gość ytyttrtyt
ciekawe jaka ja jestem wg tego firum - byłam już tu gruba i anorektyczna - ciekawe co dzis powiecie... 27 lat, 160 cm, 45-46 kg 88-60-86