Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak mam

czy ktos ma uczucie ze jest skonczony? ze nic go dobrego juz nie spotka

Polecane posty

Gość ja tak mam

utknelam w Irlandii w fizycznej pracy w Polsce zawalilam studia i nie amm do czego wracac

Gość ja tak mam
a le masz lat?? ja mam 25 lat - bez studiow, bez widokow na przyszlosc tutaj rozstalam sie z facetem, rzucil mnie , bo jak stwierdzil,nie wyszalal sie , teraz prowadzi swoja firme , a ja jestem zerem...

Gość ja mam takie uczucie
od dawna. I nie mja nic wspolnego z zadnym facetem ;)

Gość pozdrawiam
ja tak czuje , w Angliii ...

a ja mam 22 lata, studiuje 4 rok...wolna, i to mnie cieszy aktualnie;)

Gość Kwiaaatuszzek
tez sie tak czyje jestem w polsce piaty rok studiow nie widze zadnych szans na godne rzycie w polsce. pwenie za rok jak skoncze studia wyjade do angli lub irlandi a moze nawet do holandi i bede najlepsza polska sprzataczka i jedan z lepeij wyksztalconych(spzrataczka po dwoch kerunkach studiow) normalnie zajebiscie, a faceta tez nie mam ale to juz inna zalaosna historia

Gość Kwiaaatuszzek
a jeszcze jedno sorrki za bledy ale od zawsze mialm problemy z ortografia(jakas tam dyslkecje mam, to tak na marginesie do tych co zawsze widza problem w ortografi)

KWIATUSZEK-spoko, razi troche po oczach ale jak juz wiadomo skad to wszystko to nikt nie powinien Cie pietnowac z tego powodu:) powinnas byc zadowolona, dwa kierunki, wieksze perspektywy. A nie czujesz cisnienia(rodziny,) na to abys znalazla sobie wkrotce meza, bo juz czas...? To okropne hehhe

Gość Kwiaaatuszzek
a no czuje presje rodziny, mama mowi wyjdz za maz to zobaczysz, kuzynki sie pytaja kiedy wyjde za maz i dziecko urodze(sam,e sa starsze odemnie i nic nie robia tylko zagranice jezdza, wiec one moglyby juz dzieci rodzic a nie ja na studiach bez kasy i faceta) a ja nie czuje potrzeby wyjscia za maz, owszem chcialbym miec chlopaka ale nie mam, chce skonczyc studia i popracowac a nie odrazu dzieci rodzic.

No widzisz, ale caaaala rzesza ludzi(rodziny) wie, i w ich mniemaniu zna sposob, abys byla szczesliwa i spelniona. widzac 19letnie matki wydaje sie ze 20kilkulatka jest juz stara...blee Presja rodziny jest okropna, a w koncu czyje zadowolenie wazniejsze-nasze czy ciotek?;) Ponoc jesli sie chce mozna zmienic swoje zycie, chyba czas zaczac, prawda Kwiatuszku?;)

Gość Kwiaaatuszzek
tak potrzebuje zmian ale nie wiem jak sie za to zabrac,czuje sie taka slabi i bezuzyteczna, nic mi nie wychodzi

Musimy cos wymyslic, bo jak tak dalej pojdzie to inni beda kierowac naszym zyciem. Ja juz nawet mam wyznaczonego\"najlepszego\" kandydata na meza:D Wiem, boje sie ruszyc przed siebie, w domu tak bezpiecznie i przytulnie, ale z drugiej strony wiem, ze tak dalej nie powinno byc. Nie mam faceta, nie pracuje jeszcze wiec jestem wolna, moge wiele rzeczy zrobic, trzeba tylko znalezc w sobie troche odwagi...i nie zmarnowac zycia na uzalanie sie nad soba i wnikliwe analizowanie kazdego kroku. Moze sie myle...? mysle jednak ze to normalne podejscie ( czekam na komisje odwetową, za chwile pewnie sie pojawi) ;)

Gość i ja tak mam
22 lata, 4 rok studiów, w Polsce, poza tym nie mam nic.. nic mi nie wychodzi.. nie mam pracy ani przyszłosci.. żalosne..

Gość On i tyle
do : ja tak mam zawsze mozna porozmawiac, nie nie jestem akcja charytatywna, moze Cie po prostu rozumiem...

Gość i ja i ja i ja

Gość to straszne kobyly sa...
ja tak mam bo nie zdam egzminu.....