Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosska mowia mi

jak zdobyc uprawnienia pedagogiczne majac wykszt wyzsze??

Polecane posty

Gość malgosska mowia mi

podobno jakos mozna je zdobyc?? jakis kurs czy jak??

Gość malgosska mowia mi
??

Zalezy jakie uprawnienia pedagogiczne? Czy do nauczania w szkole, czy do prowadzenia zajęc z uczniami zawodu, kursów itp?

Gość helpusssieee
a jesli mam licencjata moge zrobic takie studium?

to trzeba zrobić kurs pedagogiczny, ja miałam to w programie studiów, ale uczelnie prowadzą takie kursy też dla \"ludzi z zewnątrz\", może gdzies w zdz-etach dawnych też najlepiej będzie dowiedzieć sie w kuratorium

Jeżeli chodzi o zatrudnienie sie w szkole na etacie nauczyciela trzeba skonczyc kurs (nie sa to pełne studia podyplomowe) organizowany przez uczelnie wyzsza. Na róznych uczelniach bywa róznie, z tego co wiem trwaja one od 6 m-cy do 18 m-cy, kosztuja od 1600 do 3500 , zalezy od uczelni. Do prowadzenia wykładów i opieki nad uczniami wystarcza miesięczny kursik , kosztujacy około 500 zł, organizowany przez placówki oswiatowe.

rozumiem a gdzie sie pytac o takie kursy? jezeli moj zawod to technik hotelarstwa a uzyskany tytul licencjat teologii turystycznej to czy ja mpoge zapisac sie na kazdy kurs? czego ja moge uczyc?

Nie wiem, czy po licencjatach mozna robic te kursy. Czego bys mogła uczyc nie wiem, kwestia czy ktos chciałby Cie zatrudnic? W szkołach srednich potrzebni sa nauczyciele zawodu. Ja akurat przymierzalam sie do rachunkowości. Jednak jeżeli chodzi o szkoły podstawowe, to chyba nie bardzo.

Gość silnia
Witajcie, chciala zapytac czy po uzyskaniu tytulu inzyniera tez moge pojsc na kurs dzieki, ktoremu bede mogla uczyc w szkole np. informatyki?

Gość klhuihuvtrdrtd
hannan, a gdzie szukać takich miesięcznych "kursików" ???

Gość sdfsdfsdfsdfs
PODNOSZE