Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to byc nie moze ja chyba snie

Jak Łaszyn Donalda Tuska szkolił

Polecane posty

Gość ale to juz bylo
:O Pogodzcie sie wreszcie z przegrana :O

co juz było? Jeszcze nikt nigdy nikogo tak nie oszukał .Prezgrałem bo oddałem głos na PO

Gość ale to juz bylo
i co gorsza....nie nauczyl ich :D

pis miała tak kłamac jak PO ?Moze im bym tez w to uwierzył gdyby tak kłamali to by wygrali z pewnoscia wygrali ci co wiecej głupot i cudów naobiecywali i co z tego?

idioci, wszyscy politycy mają doradców medialnych, którzy ich \"szkolą\", co w tym dziwnego? i dlaczego ktoś miałby czuć się oszukany?

Żadnego cudu się po jednych ani po drugich nie spodziewam - przynajmniej się z nas za granicą nie będą śmiać i stawiać stołka przy mównicy.

Z choinki się wszyscy urwaliście? Nie od dzisiaj wiadomo że WSZYSCY czołowi politycy korzystają z usług ludzi pracujących nad ich wizerunkiem. A wybory to praca i sukces całego sztabu, a nie jednego człowieka. Myślicie że Kwachu czy Kaczor nie korzystał? Na jakim świecie żyjecie...

Gość ale macie problem
przecież wiadomo, że politycy się szkolą w tym zakresie. Ja w tym nie widzę nic dziwnego i oszukana się też nie czuję. Polityk MUSI umiec przekazać to co chce, inaczej nie ma szans na to żeby ktoś go wysłuchał, proste.

Gość on-wawa
Za dwa lata Tusk powie, że specjalistę Łaszyna mu Kaczory podstawiły. I że on od siebie chciał powiedzieć: podatki w górę ceny w górę korupcja w górę Euro 2012 w dół a łaszyn kazał odwrotnie. Ale teraz ja Tusk, juz mówię prawdę, jako premier nic nie mogłem, wybierzcie mnie na prezia, przez 5 lat drugą Irlandie wam naprawdę zrobię.

Gość derdymała
ale on o tej irlandii nic nie wie bez łaszyna ,który mu nie powie jak tam jest irlandii nie zrobi Ten łaszyn to swinia --miał donkowi powiedziec co ma mowic o podatkach w irlandii, a nie powiedział teraz lata po mediach i klepie jezorem ze tusk wygrał po powtarzał słowo w słowo które wymyslił Łaszyn

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Też mi nowość. Już się ta gazeta kurzem pokryła. Zresztą Leppera też szkolili i wtopił :P

Gość on-wawa
Czyżby to syndrom Kononowicza, ale w inwersji: tam nie będzie nic, tutaj będzie wszystko jak w Irlandii??

Gość derdymała
Leppera szkolił inny ktosi nie mowił mu co ma mowic słowo po słowie , a to mała róznica bo nawet głupi lepper umiał jakos gadac sam od siebie

Gość xdjviodjfmodmdkonv
I właśnie dlatego wtopił :P

Gość derdymała
posłuchaj jak TUSK komentuje dzisiejsze spotkanie z prezydentem Jąka sie bo nie potrafi sie wysłowic a Łaszyn juz mu nie podpowiada -zabrał forse i teraz opowiada wszedzie ze tusk klepał to co ona sam wymyslił

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Też bym nie miał kogo słuchać tylko tego frajera :P

Gość on-wawa
A kto szkolił Tymińskiego ? Specjalista który szkolił Leppera, wyraził pogląd że jest w stanie wypromować każdego, nawet w stylu Kononowicza. Tylko że ten numer przechodzi tylko raz, więc Tuskowi pozostaje zmienić ustrój Polski na monarchię dynastyczną. Bo juz żadne pieniądze wpłacone specjaliście od wizerunku, nie pomogą. A co do obietnic, to nie jest tak jak piszą niekórzy, że na całym swiecie nikt ich nie spełnia. Wystarczy spojrzeć na obecnego prezydenta Francji. Po za tym młodzi którzy głosowali na PO, liczą po prostu po ludzku na wygodne życie i godziwą kasę za pracę, i to usłyszeli od Tuska lub od jego ust. Jak to za rok, dwa się nawet nie przybliży, znowu nie będą głosować. Zwycięstwo PO osiągnięte takimi sposobami to pwtórka zwycięstwa Wałęsy w 1990 roku i SLD w 2001 roku. PO będzie lizać rany jak dzisiaj LiD.

Gość sukces ma wielu ojców
kaczki tak samo były szkolone.... tylko nikt się teraz do tego nie przyzna, bo przegrali :P

Gość derdymała
wiecie co w poprzedniej kadencji sie zarli jak psy ale tego co sie dzieje teraz to juz nie wiem jak nazwac niby wykształceni i madzry ludzue ale za grosz wychowania a prym w chamstwie wiedzie Niesiołowski czemu on sie tak goraczkuje zachowuje sie jakby przegrało PO a przeciez jest inaczej wreszcie sie odkuje bo jako senator nie bardzo miał mozliwosc o co chodzi temu pieniaczowi?

Gość on-wawa
Otóż i sedno prawdziwej kultury- powyżej. Czasami nawet wykształcenie nie pomaga.