Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fistaszka

czy ktoś tu pilnuje porządku??

Polecane posty

takiego bałaganu dawno nie widziałam totalny rozpiździel... w działe dystkusja ogólna są tematy z erotycznego, zdrowia i urody... na innych działach to samo:/ moim zdaniem kafeterie schodzi na psy:/ powinien, tu ktoś wprowadzić taki sam regulamin jak na innych forach...

regulamin dużo da... wystarczy że wszyscy sie będą musieli logować i zaraz żółtki stąd znikną;) a wraz z nimi glupie tematy

osttanio jest tu totalny burdel;/ ja moge zostac moderatorem:) ogolnie to polecam np od jakiejs godziny wprowadzic obowiazek logowania sie tzn tylko czarne nicki np od polnocy do 16 nie trza sie logowac a po 16 forum zamkniete dla czarnych nickow;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmg
nic nie zniknie tłuku :classic_cool: spadnie tylko liczba wejsc na kafe, a to przeciez nie na reke O2 prawda? :P wszystko pozostanie jak jest, a jesli wam sie nie podoba to wyp...😡 wiecie co :D:D

w takim razie kafe umrze... zostanie to miejsce samych żółtych ników z domieszką uzależnionych maniaków...

Gość Prezesoo
wy mi tu reform nie przeprowadzajcie,trzymajmy się starego systemu

Gość łączenie . tematów . forever.
kafeterie schodzi na psy nie pamiętam już który rok i wciąż powtarzamy: dbajcie też o swoje forum, zgłaszajcie badziewie na Śmietnik ale potraficie tylko narzekać :P

Gość hmmmmmmmmmmmmmmg
nic nie umrze :P zmienic by to moglo jedynie tylko gdybyscie wszystkie stad poodchodzily na raz...i to na dlugo, a potem i slaly protesty :classic_cool: ale wy nie wytrzymacie nawet godizny bez kafe 😭