Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam owulacjeee

mam owulacje i strasznie bola mnie jajniki.. moze i to normalne ale

Polecane posty

Gość mam owulacjeee

ten bol jest tak silny, ze mi sie slabo robi. Jestem po 2 nospach forte.

Gość idz do lekarza
moze masz zapalenie przydatków

Gość mam owulacjeeee
ale one mnie tak bola zawsze przy owulacji ( jakies 2 dni ) i pozniej bolesci mam przy okresie ale to juz takie, ze ketonal forte nie pomaga. W zasadzie cierpie dwa razy na miesiac. Raz gdy mam owulacje a drugi raz duzo bardziej gdy mam miesiaczke. Przy miesiaczce to mnie wszystko tam boli.. wszystko - mam wrazenie, ze od szyjki mamcicy po sama macice nawet :/ jajniki i wogole.. nawet odbyt, i od pasa w dol jestem jak sparalizowana, lodowata, wogole krazenie mi wtedy jakies takie sie robi, ze wszystko lodowate i miekkie.. nogi i eh.. A teraz jak mam owulacje to mam bardzo obfite uplawy, ale w przezroczystym kolorze, taki sluz ciagnacy tak jak przy owulacji wiec to nie stan zapalny no i nie wiem :(

Gość idź do lekarza
skoro tak strasznie cierpisz przy miesiączce, to idź do ginekologa!!!!!! może coś na to poradzi! myślisz, że tu na forum Ci ktoś pomoże????

Gość ja ci pomoge....
rozbierz sie rozstaw nogi przed monitorem tak zeby wszystko bylo widac to zrobimy najpierw usg... oferuje swoja pomoc wszystkim pytajacym na forum czy sa w ciazy:D

Gość Laliitaa
mnie jajniki i brzuch bardziej bolal przy owulacji niz przy miesiaczce:( nic nie pomagalo, ja jadlam wtedy po 4-8 tabletek przez 2 dni nospa forte i nic nie pomagalao ale to saie skonczylo odkad jestem na anty tabsach