Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 7, 2007 to zalezy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Listopad 7, 2007 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe bo na uczuciowym Napisano Listopad 7, 2007 jest panna Maleńkie Cudo:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Listopad 7, 2007 Mea (łac. moja) — imię, które nadawano osobom mającym należeć do świata. Każdy, kto je wypowiada, w sposób symboliczny nawiązuje więź z jego posiadaczką. lubię nawiązywać więzi z ludźmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 7, 2007 Swiadczy. Nieslusznie jest tlumaczony na kafe \"z angielska\" i nie jest to poprawne, bo tylko jest poczatkiem czegos, ale niech juz tak sobie bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 oczywiście, że tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotny 1 Napisano Listopad 7, 2007 Tak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Listopad 7, 2007 sie ma Luska z Żoliborza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 7, 2007 sama nie wiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Listopad 7, 2007 Jeśli już, to w niepełny sposób o moich gustach muzycznych. Tylko tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smurf Maruda 0 Napisano Listopad 7, 2007 ale ten napewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 Luśka, przyznaj się na jakiej ulicy mieszkasz? może jeździmy tą samą linią metra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomyloona 0 Napisano Listopad 7, 2007 i ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Listopad 7, 2007 Jeśli już, to tylko w niepełny sposób o moich gustach muzycznych... jedynie tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna z Marsa 0 Napisano Listopad 7, 2007 i ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 siema unijny :P właśnie! czasami pomarańczowi mają zaskakujące nicki :D szczególnie na zyciu erotycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura 0 Napisano Listopad 7, 2007 jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 7, 2007 rozpadłam się na atomy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kąsaj bobka 0 Napisano Listopad 7, 2007 jasne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Listopad 7, 2007 nie szalej koleżanko nie szalej :P mój też pasuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 Jak rozumieć owo tajemnicze \"hm\" ? :o Mój nik świadczy o tym iż jego właściciel w dalej nieokreślonej przeszłości, postradał zmysły z bliżej nieokreślonych powodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Listopad 7, 2007 nie sądze. Luśka jezdzi inna linia metra - ta , która ma byc na Pragie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barbamama 0 Napisano Listopad 7, 2007 tak ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 7, 2007 tak bo tak sloTko brzmi a ja taka jestem wlasnei:P:D p.s. nie kojarzyc z alkoholem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serduszko Pijawki 0 Napisano Listopad 7, 2007 a i jeszcze ten! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewolnica Myrevina 0 Napisano Listopad 7, 2007 alez oczywiscie...to szczera prawda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 hm... to jest takie zagajenie do rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słynna Praczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drozofilia 0 Napisano Listopad 7, 2007 drozofilia - muszka owocowa raczej nie:p ale wyraz mi sie podoba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach