Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Połączenie nie może być zrealizowane - co to znaczy??

Polecane posty

Cały dzień próbuję się dodzwonić do jednego mężczyzny. Najpierw nie odbierał, potem wyłączył telefon (nie było zasięgu), potem znowu nie odbierał a teraz dzwonię i słyszę głos "Połączenie nie może być zrealizowane. Numer, pod który dzwonisz, nie ma włączonej tej usługi." O co chodzi ????????? Czy zostałam zablokowana????

Gość pytanie rzeka
pewno tak, przestań do ścigać.

Ale to ważna sprawa i on wie o tym :( tzn. ważna dla mnie :(

Teraz znowu ma wyłączony telefon. Nie pojmuję co się z nim dzieje, miał mi pomóc w ważnej sprawie :(

Gość olal cie

Oznacza to 1. Że połącznie nie może być zrealizowane. 2. Możebyc zrealizowane ale twoj operator ma właśnie przerwę na kawe. 3.Może byc zrealizowane ale operator twojego mężczyzny ma przerwę na kawe. :(

Wysłałam mu smsa z zapytaniem co się dzieje, po paru chwilach sms doszedł do niego, mam potwierdzenie, a on nie odpowiada :( no to kończę się narzucać... ech faceci po co obiecujecie pomoc jak tak naprawdę macie nas w nosie :(

Gość zaczekaj
jesli chcial ci pomoc to pomoze. ja z moim znajomym tez tak mialam:) i odzywal sie bo wiedzial ze mi potrzebny. jesli ten twoj koles jest ok to na pewno sie odezwie teraz na pewno nie moze:)

Gość zaczekaj
ten moj kolega tez mial takie przerwy w odzywaniu sie po prostu byl b. zajety lub sam mial jakis problem ale nie zawiodl mnie nigdy:)

Gość ej a tak można
można zablokowac kogoś w telefonie,bo ja mam takiego jednego natarczywego?nie chce zmieniać numeru ,ale już mam dość jego telefonow w środku nocy:Omam telefon na karte...

Gość ona1724
tez to mam! juz odkilku godzin tez musze zadz do faceta;/ w ogole niemoge ani wyslac esa ani NIGDZIE zadzwonic!!...a kolezanki obok moga oco biega?

Gość kasiulinkus
moze jest za granica i nie chce odbierac bo roaming, mozna tak ustawic zeby nikt nie dzwonil. Albo jak ma tel na karte i nie ma srodkow zeyb odebrac.