Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zakochana

czy po 2 latach znajomości w tym po 5 miesiącach intymnych

Polecane posty

Gość chyba zakochana

kontaktów można wiedzieć ze się kogoś kocha? czy takie słowa wypowiedziane wtedy można potraktować poważnie?

Gość dziecko jesteś

Gość chyba zakochana
możesz jakoś uzasadnic swoją opinię?

Gość DESZCZOWA PIOSENKA
Ja wiedzialam że kocham po czterech miesiącach, a mój narzeczony z tego co mówi - po dwóch. Wtedy jeszcze nie byliśmy po kontakcie intymnym :)

Gość dziecko jesteś
po głupim pytaniu. Jak włazisz komuś do łóżka to powinnaś wiedzieć co czujesz i czy z wzajemnością.

Gość chyba zakochana
no to wyobraź sobie że ja uważam że życie jest nieco bardziej skomplikowane niż ty to sobie wyobrażasz - nie zawsze wszystko wiadomo i wszystko da się określić dlatego pytam jak inni to widzą - niektórzy np. uważają że żeby powiedzieć z pewnością "kocham" to trzeba lat... no i skoro bliskość fizyczna to dla ciebie tylko "włażenie do łóżka" to nie mam pytań nie jestem dzieckiem - mam 23 lata, jestem z moim pierwszym partnerem, mam prawo czuć niepewność

Gość chętnie doradzę
Sprawa jest prosta. "Kocham" można powiedzieć wtedy, gdy się kogoś kocha. Staż znajomości i współżycia nie decydują, ale wiadomo - im dłużej, tym lepiej (teoretycznie ;-) ). Jeśli za pytaniem kryje się wątpliwość "czy wyjść za mąż?" , moja rada - wychodzić, nie czekać! W dzisiejszych czasach trudno o chętnego do ożenku ;-)

Gość chyba zakochana
nie nie chodzi o to żeby wyjść za mąż :D:D nie nie nie nie!!! ale sądzę że kocham - nie wiem czy tak naprawdę czy to tylko zauroczenie, fascynacja nawet jeśli tak to wiem że nigdy nie będę żałować tego co robię każdej kobiecie życzę takiego pierwszego razu (niekoniecznie polegającego na włażeniu do łóżka jak to ktoś napisał)

Gość olalaa
Jesli go szanujesz,pomagasz w rozwiązaniu problemów ,jestes wyrozumiała i masz dobre serce dla niego itd itp i vice versa to znaczy że kochasz Ale jesli zastanawiasz się czy kogos kochasz to troche daje do myslenia

Gość dziecko jesteś
tak uważam nadal, jak na początku stwierdziłam. Wiem co to miłość, bo tego doznałam i jestem sporo starsza od Ciebie, posiadam dość duże doświadczenie życiowe. I dla mnie to wcale nie było trudne. Osobiście uważam, iż najpierw należy się upewnić co do wzajemnych uczuć a potem rozwijać związek, jak to określiłaś w kontaktach intymnych.

Gość kilkao
nie, na pewno nie! za krótki okres znajomości

Gość chętnie doradzę
..."wiem że nigdy nie będę żałować tego co robię" -Oby! Rozczarowania i żalu unikniesz najpewniej wtedy, gdy... nie popełnisz jakiegoś głupstwa. Powodzenia!

Gość binio
"dziecko jesteś " uczucia sie zmieniają,na samych uczuciach zwiazku sie nie zbuduje.