Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia Samosia 25

Czy polscy faceci sa atrakcyjni

Polecane posty

Gość Zosia Samosia 25

Gość niestety nie
śmierdzą, mają braki w uzębieniu, ubierają si ę byle jak, brak im ogłady, marnie zarabiają, nie szanują kobiet całe szczęście, że nie wszyscy. ja spotkałam takiego, który nie posiada tych wyżej wymienionych i jestem szczęśliwa. :)

Gość rozpustnica
noo jasne ze tak :) hihihi

Gość rozpustnica
noo wlasnei nei wszystcy ale tak statystycznei to raczej sa atrakcyjnie :) naszczescie ja nei mam problemu z wyzej opisanymi przypadkami :) hehe

sa sa ale niewielu zauwazylam ze nasi faceci robia sie coraz nizsi w przeciwienstwie do pan

Gość rozpustnica
noo wlasneiieeee sa za niscy :( mogli by miec tak powyzej 185 :D bylo by z.aje.bis.cie :) jest fajny koles a tu ma ledwo 170 slabo troche :(

Gość cgfdgdf

Gość edytkaaaa
ZA NISCY!! to jest straszne! ok170 u faceta to porazka a wieszkosc ma taki wzrost.Gdyby byli wyzsi napewno byli by bardziej atrakcyjni!

Co do facetów.. ja mam najprzystojniejszego na świecie;PP i każda aż sie za nim obraca.. a ja zazdrosna taka wrrr a co do wzrostu, owszem jest wielu przystojnych facetów (twarz, ciało) ale co z tego jak maja nie wiecej jak 173-4 cm? Jak ja mam 170cm.. i do tego szpilki.. ponad 177 cm.. Jakos wzrost jest dla mnie bardzo ważny.

Gość twoja stara ma na imie porazka

Gość joKoSrono
właśnie! ja mam 172 kocham szpilki i to wysokie,wtedy mam 2 metry a na imprezach same męskie liliputy!! bosheeeeeeeeeeee

Gość menel spod gs-u
wszyscy polacy to: -alkoholicy ((( :classic_cool: ))) - śmierdziele :D - brudasy :P - lumpy ;) - szowiniści :) Ale za to nasze kochane krajanki słyną ze swojego kurrestwa na cały świat 😭😭😭

Gość rasowy brzydal
ja mam 190 cm waga 77 kg niebieskie oczy ciemne włosy więc jestem nie atrakcyjny :classic_cool: