Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczaxxxccc

samotne ,wolne po 30 ,ktore sa szczesliwe-sa tu takie?

Polecane posty

Gość pomaranczaxxxccc
rozumiem Cie doskonale,mozna realizowac sie w rozny sposob,jest tyle mozliwosci w zyciu obecnie ...

Najbardziej mnie wkurzało,jak znajomi próbowali mnie swatać,bo wydaje im się,że jestem taka biedna,samotna stara panna,teraz świetnie się bawię,a ze swaów i tak nici:-)))

Gość zdaniem*faceta
A jak facet powinien sobie obliczyć swoje BMI , czy BMI również dotyczy faceta ?

Gość pomaranczaxxxccc
Alles gut--gratuluje podejscia,ja tez staram sie byc cierpliwa ,gdy ktos mnie probuje "wyswatac",ale czasem nerwy puszczaja i mowie"jak bede wychodzila za maz to dam znaz miesiac wczesniej zebyscie zdazyli mi kupic prezent,narazie mam inne cele w zyciu" i skutkuje:)

Gość mam pomysła
wiecie co, tak mi przyszło do głowy, że większość ludzi nie potrafi zrozumieć że osoba bez partnera, zwłaszcza kobieta, może być szczęśliwa, może się realizować itd. a tak naprawdę większość ludzi wiąże się z kimś, bo tak wypada, bo czuje presję otoczenia, bla bla bla. wiecie, co byłoby logicznym rozwiązaniem? - żeby wchodzić w związki na starość, kiedy człowiek potrzebuje wsparcia, towarzystwa itd - po co sobie marnować młodość, jeśli nie czuje się potrzeby bycia z kimś