Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikao

Minęła dopiero pierwsza godzina pracy a ja już umieram z nudów- kto też?

Polecane posty

Dziewczyny to moze ktoras z Was bedzie wiedziala- mam konto student w pko bp. Ile dni mam na spłate debetu?

Az dziwnie dzisiaj, ale rzeczywiscie troche pracy sie nazbieralo i to takiej beznadziejnej - gdzie musze sto razy otworzyc ten sam segregator, bo najpierw wypiac, skserowac, dopisac, wydrukowac, znowu skserowac, wpiac z powrotem i potem dojsc do wniosku, ze ani tego wpiac ani wypiac :P

nooo wiem o czym mowisz, tez to samo robie (choc nie tylko) dzis jestem w trakcie wystawiania delegacji ;)

i połowa dnia pracy minęła :) 12:00 :) Jeszcze 4 :O i .. ide kupic cos na chlep, sprzątać i prać :O:O:O ale mam dzis masakryczny humor, takiego dennego weekendu jeszcze nie mialam bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość agusieczek
a ja sie nie odzywam ,bo juz nie wiem co pisac ,:( mysle zeby dzis pojsc szybciej do domu

Gość akka22
weronikao------------- mój brat ma to konto. A dokładniej o co ci chodzi? Chcesz zlikwidować konto i pytasz w ciągu ilu dni bedziesz musiała spłacić debet?

Agusiaczek a mozesz isc predzej do domu? Zapodaj jakis temat to pogadamy! gdzie dokladnie mieszkasz?

Nie chce zlikwidowac, tylko mam taką opcje ze moge brac na debet kase. Np. mam na koncie 100 zł a moge na debet wziac 400 zł i to wrócic bankowi- i pytanie- w jakim czasie trzeba to wrócic? Bo kiedys myslalam ze w ciagu miesiaca a ostatnio przyszlo do domu do rodzicow ponaglenie zaplaty po jakis 2tygodniach... ??

Gość akka22
Hmm..no to nie wiem. Wydawało mi się że można np po miesiącu jak zostanie przelana np wypłata. Nie wiem jak u mojego brata- musiałabym sie go zapytać... A najlepiej to w banku zapytać...

Gość agusieczek
ja mieszkam we wiosce pod Southampton, a wyjsc mozna zawsze jak sie chce ,tylko trzeba pozniej jakos odrobic sobie godziny np nie idac na lunch ,bo mniej zaplaca,a tematu nie moge wymyslic ,nie mam sil

prosze prosze, kobietki dzis jednak na maxa zapracowane? ja tez w sumie przez ten czas mialam co robic, no i szefowie byli. teraz tez zaraz wrócą wiec moge zaraz zniknąć. A do banku dzwonie i nie odbierają :O Agusieczek a jakie masz plany na weekend? Znasz język komunikatywnie?

aaaaa no i patrzcie ktora godzina :D:D:D Zaraz 15 :) Mam dobrą wiadomosc - brat dzwonił i jednak jutro przyjezdza ;)

Dziewczyny a moze zapodacie przepis na dobrego kurczaka w kokosie lub cosik innego chinskiego? Bo ja robie ale moze czas na nos nowego..

Gość agusieczek
kochana ma weroniko angielski bdb ,(to co w zyciu wyjatkowo mi sie udalo to znajomosc ang) inaczej by mnie nie przyjeli ;) przepisu nie chce mi sie szukac wiec ci nie podam ,sama se znajdz hehe

To gratuluje :) yeahhhh jeszcze tylko jakies 20min i spadam :classic_cool: szkoda ze nikt na mnie w domku nie czeka :(

Gość bumtarara
Cos ostatnio busy jestescie...