Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uliczka

Jaki prezent na odchodne z pracy??

Polecane posty

Pomóżcie... Niedługo kończy mi się umowa o pracę... Chciałabym jakoś podziękować dyrektorowi, bo okazał się cudownym szefem i czlowiekiem... i wiele razy mi pomógł. Kwiatów nie chcę kupić, bo ostatnio dostał ich mnóstwo i zostawił wszystkie w pracy... Zastanawiam się czy kosz z art. typu wino, kawa, słodycze itp. ładnie opakowany jest ok? Niektórzy radzą mi dobrą perfumę... ale nie wiem czy to nie będzie źle odebrane przez niego i jego żonę- jeszcze sobie coś pomyśli, nie wiem czy to wypada... Macie jakieś pomysły? A dodam, ze jest to bardzo przystojny mężczyzna;P

Gość to sie nie rozpedzaj
buzi w policzek wystarczy

Gość a co to jest perfuma
???? :O poza tym wydajemi sie ze wystarczy jakies dobre winko i tyle

Gość perfuma perfuma perfuma
tępota tępota tępota:P

uliczka - IMHO powinnaś się ograniczyć do prezentu neutralnego towarzysko, żadne perfumy czy rzeczy \"osobiste\". kawa, czy dobry (!) alkohol (jeśli szef lubi) może być, ewentualnie coś do gabinetu (np. przydatny gadżet), a w ramach akcentu osobistego - karta z podziękowaniami. wystarczy ;)

Dziękuję bardzo za podpowiedzi- o to mi chodziło, nie ma sie chyba co rozpedzać i kupować drogich rzeczy, m.in perfum... Perfumy, perfumy, perfumy- oczywiście!!!! ;P Może nie od razu tępota - ludzie robią gorsze błędy językowe, Poza tym istnieje coś takiego jakregionalizmy - u nas mówi się perfuma- wiem, że to źle, ale jak się człowiek nie zastanawia to wychodzą takie kwiatki.. Przepraszam wszystkich, których ten błąd \"zabolał\" ;)

Gość uliczka jestes z rodu uliczka