Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusienka111

okres a wizyta u ginekologa?

Polecane posty

Gość martusienka111

Mam takie pytanie, otóż mam straszne bóle jajników i muszę się wybrać do ginekologa. Chciałabym żeby mój chłopak poszedł tam ze mną, aby wspierał mnie w razie niepomyślnej diagnozy. Tylko jest taki problem że pracuje w Niemczech i akurat jak będzie miał urlop i to w dodatku tylko tydzień to ja będę pod koniec miesiączki i chciałabym się dowiedzieć czy w tym czasie mogę wybrać się do ginekoloha czy też nie. Słyszałam że najlepiej pomiędzy jednym a drugim cyklem, tylko że mojego chłopak wtedy nie może przyjechać a sama boję się udać na wizytę.I dodam że jestem z Opola i zależy mi na bardzo dobrym ginekologu, znacie może takiego? I chyba najlepiej taki, który przyjmuje prywatnie i w dodatku pracuje na oddziale. Bardzo zależy mi dziewczyny na waszej pomocy, to dla mnie ważne! Z góry dziękuję i życzę miłej niedzieli!!!

Gość do autorki topiku.....
dr Góralwicz - prywatnie: stryjska 12, państwowo szpital MSWiA - polecam.

miało być Góralewicz. Przyjmuje w dowolnie wybrany przez Cibie dzień.

Gość martusienka111
A jeśli wybirę się do niego pżrywatnie to czy jest możliwość wykonania przez niego dodatkowych badań takich jak np. cytologia czy usg? czy te badania wliczone są w cenę wizyty?a ile kosztuje wizyta?

60 zł za wizytę - można wykonać USG i cytologię na miejscu ale za to się dopłaca. Nie pamiętam ile. Acha - to jest kobieta.