Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksorta

czy istnieje zycie po zyciu..istnieje, to mały dowod..

Polecane posty

Gość eksorta
prawda ze fajne?

Gość feferf
berenka, to napisz, ta ciekawsza wersje?

Gość no a gdzie ten dowód
?

Gość feferf
daj wersje

Gość feferf
dowod jest w tekscie, ale trzeba ruszyc troche głową i miec rozwinieta sfere duchowa..widocznie ty nie masz

Gość ja kiedyś czytałam o mrówkach
co żyły głęboko w mrowisku i twierdziły że nie ma życia poza mrowiskiem i kiedyś wyszły poza mrowisko i spotkały żuczka. No i to oznacza, że istnieje życie pozaziemskie. Pozdrawiam kretynów nie wierzących w UFO :o

Gość cwany balwan
do--->ja kiedyś czytałam o mrówkach co żyły głęboko w mrowisku i twierdziły że nie ma życia poza mrowiskiem i kiedyś wyszły poza mrowisko i spotkały żuczka. No i to oznacza, że istnieje życie pozaziemskie. Pozdrawiam kretynów nie wierzących w UFO ----a ty wierzysz w UFO?Poza tym to porownanie jakichs mrowek jest jak piszesz:"kretynskie".Ten tekst jest nie dowodem,ale porownaniem z punktu widzenia nienarodzonego dziecka.Dowody na istnienie zycia po smierci jednak sa.Trzeba ich tylko poszukac.Dzis jest tyle publikacji na ten temat,ze tylko chyba zla wola uniemozliwia komus poznanie dowodow na istnienie dalszego ciagu.Tyle ze w wiecznosci.....

nie moge tego znalezc,cholera :o to bylo na jakims \"starym\" topicu - nie pamietam nawet tytulu, ale bardzo fajnie ujeta przenosnia - tez w ten desen,z tym,ze ciekawsza na tamtym topicu dyskusja weszla na tor dotyczacy wlasnie wiary w to,co przekazuja \"ksiegi roznych religii i to bylo na temat jednej z nich.. tyle pamietam tylko - sorry..ale bede szukac w wolnej chwili i dolacze jak co :)