Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Talinea

Wróżby, talizmany, przepowiedznie.....

Polecane posty

Gość Wróżka Talinea

Jeśli chcecie uzyskać odpowiedź, poradę bądź dowiedzieć się co przyniesie wam szczęście... tu możecie to uzyskać, pod warunkiem dyscypliny. Odpowiadam każdorazowo na każde 10 osób, gdyż później miesza się, i mogę kogoś pominąć. Wróżba nie oznacza że tak musi być, jest bardzo prawdopodobne ze tak właśnie będzie. Przepowiedniami zajmuję się od 5 lat, wiele rzeczy sie sprawdziło. Jeśli ktoś będzie miał ochotę zapraszam, w miare czasu będę odpowiadać. Proszę o datę urodzenia, sprecyzowane pytanie i cierpliwość. Po uzyskaniu przepowiedni i jej sprawdzeniu proszę o wpis na strone. Pozdrawiam

23.01.1980 kiedy uda mi sie znaleźć pracę, a może powinnam zrealizować swoje plany, czyli otworzyć własną działalność? Kiedy uda mi sie zajść w ciążę? Bardzo dziękuje?

Gość beatka**27
Beata, ur. 27.08.1980 godz.22:50 chcialabym wiedziec,kiedy zmieni sie cos w moim zyciu, chodzi mi szczegolnie o milosc, kiedy poznam tego wlasciwego, chcialabym w koncu sie zakochac:( z wzajemnoscia :(

Gość Natani3l
3.01.1983 Pytam się o zdrowie bo mam poważne podejrzenia że wkrótce może mi się całkowicie popsuć, czy moje obawy są słuszne (nie chcę uzasadniać na forum!).

Gość kasandrrraaa
pytanie dpotyczy strefy uczuciwej kiedy poznam partnera ur.02.10.1985

Gość MagdaFinek
Czy moje plany jeśli chodzi o karierę i założenie nowego projektu powiodą się tak szybko jak to sobie zamierzyłam. To pierwsze pytanie, drugie chciałabym wiedzieć czy wkrótce poznam kogoś na stałe???

Gość zalezy mi i tyle
Anna, 24.07.1983 o 10:30 Chciałabym wiedzieć, czy "wyjdzie" mi z tym, z którym się spotykam, bo bardzo mi zalezy na tym

Gość Ekorn
Witam, data urodzenia 30.09.1983, godzina 00.05 Wyjechać czy zostać w kraju? zostać z facetem z którym jestem? Gdzie bedzie mi się lepiej wiodło? (myślę o rozstaniu) Czy może czeka na mnie jeszcze ktoś? Kiedy i ile dzieci będę mieć? Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam gorąco:)

Gość Wróżka Talinea
Clara80 Jako Koziorożec jesteś osobą niezwykle zdyscyplinowaną ,zaradną i Twoim zodiakalnym mottem jest PRACA. Zrealizuj swoje plany, otwórz własny interes, i wypełniaj chwile szczęścia z wykonywanej pracy, bo to będzie przynosić Ci twój własny biznes szczęście i satysfakcje. Poszukiwania pracy, bądź obecna praca może być żmudna i męcząca, nie odzwierciedli Twojego talentu. Ciąża wymaga wyrzeczeń, zbyt poświęcasz czasu myśleniu o karierze. Nie okazując tym samym wystarczającego uczucia partnerowi. Jesteś osobą rozsądna, i raczej podchodzisz do wielu rzeczy z dystansem. Więcej czasu poświęć pielegnacji waszm uczuciom, i wkrótce dowiesz się jakie będą tego rezultaty :) Pozdrawiam

Gość Myszka12333
Myszka urodzona 12-09-1979 , a pytanie standardowe: miłość, praca i czy coś się zmieni?

Gość Myszka12333
Myszka No i z góry dziękuję za odpowiedź !!!!!! ;)

Gość _idi_
Witam, Co mnie czeka w miłości? Czy były chłopak do mnie wróci? A może poznam kogoś nowego? Moja data urodzenia 31.05.1986. Pozdrawiam

Gość Wróżka Talinea
Beatka**27 Jako panna masz trudny zasadniczy charakterek.., co nie oznacza że źle. Miłość jest jak piorun strzela niewiadomo gdzie. W pobliżu jest ktoś kto zabiega o Ciebie.. lecz go nie dostrzegasz pośród innych. Nie znacie się dobrze, ale miedzy wami może wyjść coś poważnego mimo że wygląda to nie pozornie. Rozejrzyj się wokół siebie, w następnym tygodniu, dostrzerzesz ten znak. Natani3l Obawy mogą być spowodowne przemęczeniem i stresem, w Twoim znaku widzę dużo stresowych sytuacji. Które nie musza oznaczać czegoś poważnego lecz radzę zapobiec, i wykonać wszystkie niezbędne badania. I mniej ulagać stresowi.

Gość Wróżka Talinea
Na pozostałe pytania odpowiem jutro około 11-12.

Gość Myszka12333
Dobrze, w takim razie czekam do jutra - jak się uda to to będzie moja pierwsza w życiu wróżba :) Dobranoc!

Gość Natani3l
jakbyś czytała w myślach Wróżko Talineo. Dziękuje za wróżbę, sam wróżę z Tarota może pewnego dnia powróżę też na forum, miłych snów

Gość Anka ot tak
27.10. '88 Czy decyzja o rozstaniu byla dobra i czy z tym facetem bede szczesliwa??

Gość cwany balwan
A ja mam taki problem:otoz gdy wyjezdzam na wycieczke rowerowa,to nie wiem,czy zrobic kupe przed wycieczka,czy tez po powrocie?Chodzi o to,ze nieraz nie moge zdazyc i w tym caly problem.Prosze o szybka i jasna odpowiedz,bo sprawa ta mnie nurtuje od dluzszego czasu.

Gość monkAA
4 listopad, 1985 rok kurde, czy w koncu moje zycie nabierze jakiegos smaczku? cos sie zacznie dziac ciekawego?? moze wyjade z tąd?mam dosc wsyztskiego, czuje sie taka smotna z taka pustka w środku.tylko praca, praca i praca.......

Kiedy wyjdę za mąż? Jesteśmy razem 1,5 roku. Czy będę z nim szczęśliwa? Mieliśmy bardzo skomplikowaną historię. Mam nadzieję, że to co złe już za nami. Ja 18.04.85, on 21.12.82. Bardzo proszę i z góry dziękuje.

Bla, bla , bla.. nie mogłem sie powstrzymać.. z samego rana stek bzdur wita człowieka.

Gość Wróżka Talinea
Kasandrrraaa Wago jesteś bardzo uczuciowa, i z łatwością można Cię zranić. Poprzedni związek być może nie okazał się taki jaki byś chciała tzn. oparty na harmoni, poczuciu bezpieczeństwa, wiernosco oraz miłości do ostatniego tchu. Idealny partner dla Ciebie właśnie taki jest. Nie lubisz zaborczości, i intensywnej zazdrości. Unikaj panów z Skorpiona gdyż właśnie takie cechy posiadają. Szansa na odkrycie potencjalnego kandydata nadejdzie w początku grudnia, wcześniej może zdarzyć się przygoda, lecz nie angażuj się zbytnio. Osoba może mieć złe intenecje. MagdaFinek Proszę o date urodzenia. zalezy mi i tyle... Gdybym znała również jego znak zodiaku, bardzo pomogło by mi to w odpowiedzi na Twoje pytanie. Narazie będę musiała skorzystać z Twojego. Lewku z namku wynika że jesteś ooba dość kochliwą, i nie zawsze lokujesz uczucia w dobrych miejscach. Jesteś osobą dynamiczną, i partner musi być albo Twoim przeciwieństwem, lub wykazywać podobne cechy charakteru. Jeśli obecny parter poświęca Ci dużo uwagi "zainteresowania" i nie czujesz nudy obok niego, jest szansa na dłuższy związek, jeśli jest niestety odwrotnie niestety radze szukać od nowa. Ekorn Wago z natury jesteś romantyczką, więc podbicie Twego serca wymaga inicjatywy mężczyzny (kolacja przy świecach, czy też bukiet róż bez okazji) mogą skruszyć Twoje serduszko. Tak jak już pisałam powyżej radzę unikać paniom wagą mężczyzn z Skorpiona maja zbyt ciężki charakter, i mogą bardziej zmęczyć niż wnieść coś do związku. Jeśli obecny partner męczy Cię swoją obecnością nie ma co sie zastanawiać, osoba której wpadłaś w oko kręciła się już dawno koło Ciebie bez rezultatów. Wyjazd za granice, może być bardzo opłacalny, lecz nie na długo, pomyśl co stracisz opuszczając kraj. Radzę wyjechać na 2 mięsiace, następnie wrócić i zdecydować gdze jest lepiej. Za granicą są lepsze korzyści materialne, ale tu również chodzi o strefe uczuciową. Na dzieci przyjdzie czas, bez ustabilizowanego związku, nic nie wyjdzie, nie warto się spieszyć, mając plany. Myszka12333 Panno jako znak pracowitości, obowiązkowości oraz nie pozornej ale wrażliwości, w pracy jesteś prawdziwym złotem, każdy pracodawca chciałby mieć takiego pracownika jak Ty. Również na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad swoim biznesem, masz talent i dar nie możesz tego zmarnować. W strefie uczuciowej radzę jak najbardziej mniej drobiazgowości, nie każdy mężczyzna może zranić i okazać sie nie tym, a tego się obawiasz. Najważniejsza jest dla Ciebie rodzina, ale jeśli takowa chcesz stworzyć, musisz bardziej ufać ludziom, podchodzić mniej z dystansem. A to Ci się uda. NA RESZTE ODPOWIEM PÓŹNIEJ PROSZĘ RÓWNIEŻ O DATY URODZENIA PARTNERA BARDZO MI TO UŁATWIA :)

Gość zalezy mi i tyle
jego data urodzenia to 11.04.1983- jest moim rowieśnikiem...

17 wrzesien 1979, czy cos sie w moim zyciu niedlugo zmieni? Jesli tak, to co? Dziecko?Nowa praca? Zmiana miejsca zamieszkania?

co bedzie z moim zwiazkiem??przebrniemy przez ta sytuacje teraz??blagam odpowiedz zaloze z nim rodzine ??i jeszcze co ze studiami ??na jakie isc

Gość aśka22
13.07.1985 r. Czy nasze drozi z partnerem z ktorym niedawo sie rozstalam jeszcze sie zejda? Czy to jednak nie byl jeszcze ten odpowiedni partner? Jezeli to nie ten to kiedy spotkam swoja milosc?

Gość paula1986
Droga Wróżko! I ja pomęczę Cię moimi pytaniami Ja 11-03-1986 On 04-03-1984 Czy będziemy szczęsliwi? Czy wszystko ze slubem będzie ok? Kiedy dziecko? Czy będziemy mieć dobrą pracę? Co mnie czeka w najbliższej przyszłości? Miło że jest Ktoś taki jak Ty. Pozdrawiam i z góry dziękuje.

Gość macarena
ur.2.12.1978 Czy bedę w związku z chłopakiem który od dłuższego czasu mi sie podoba.Pracujemy w tej samej firmie? Kiedy nastąpi zmiana pracy na lepszą? Kiedy wyjdę za mąż i za kogo? Z kim będę na weselu w styczniu?