Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonka

Potrzebuje porady prawnej.Błagam

Polecane posty

Gość anonka
Z mojego konta,niby przez przypadek zabrano 10.000 zł.Oddano mi ale teraz naliczyli odsetki karne,czy mogę coś z tym zrobić???

Gość anonka
przez pomyłkę młoda kasjerka wypłaciła nie z tego konta co miała,czyli mojego,a naliczył bank za debet!!

Gość anonka
Jak to zobaczyłam mało zawału nie dostałam!!Kieroniczka banku stwierdziła,że to zwykła pomyłka a teraz jeszcze odsetki!!Jestem wściekła,bank wcale nie czuł się winny!!

jeśli to była kasjerka z tego samego banku, to naliczanie odsetek przez tenże bank jest skandalem napisz do nich pismo, w których przedstawisz sytuację i domagaj się anulowania odsetek, grożąc jednocześnie, że będziesz dochodzić wyrówniania poniesionych strat, jeśli bank z odsetek nie zrezygnuje

Gość Kapitan Rykow****
a bo to jeden bank jest, u mnie za rogiem sa dwa, Kredyt Bank i Powislanski, wiec o co chodzi??????

Gość anonka
ok.a w jaki sposób mogę ich zastraszyć?Mogę starać się o odszkodowanie?

Oczywiście. Jeżeli potrącą z Twojego konta te odsetki, to poniosłaś szkodę. Masz, na podstawie przepisów Kodeksu Cywilnego, roszczenie o naprawienie tej szkody, która zaszła ewidentnie z winy banku. I to należy im w takim piśmie jasno przekazać. Może trochę się zastanowią...

Gość anonka
Dzięki.

Gość anonka
W sposób absolutnie jednoznaczny i nie budzący wątpliwości udaję się do najbliższej placówki Straży Granicznej i doprowadzam znajdujących się tam pograniczników do wykonywania określonych czynności seksualnych, wmawiając im że jestem córką Violetty Villas i Jana Suzina :classic_cool:

Gość anonka
ale żeś wymyślił

Gość Farta
Jak szukałem porady prawnej na temat zakładania firmy to zadzwoniłem do radcy ze strony www.teleradca.pl . Właściwie to do mnie stąd zadzwoniono, ale wcześniej musiałem zamówić taką poradę na telefon i wybrać termin, w którym mają się ze mną skontaktować. Fajna opcja IMO. W dzisiejszych czasach człowiek ma tyle na głowie, że taki prawnik na telefon to duży komfort.