Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEWYKSZTAŁCONA

Czy na tym formum są mamy niestudentki?????

Polecane posty

Gość NIEWYKSZTAŁCONA

Mam wrażenie że prawie co druga mama jest studentką albo była. Ja mam tylko średnie ,w dodatku bez matury:-o (ale próbowałam).Czy tylko ja tu jestem taka niewykształcona?

Gość pewnie tak i to bardzo -

Gość NO NIEWIEM24
JA JESTEM I NIE CZUJE SIE GORSZA!! NIEKTORZY STUDENCI SA MNIEJ ROZGARNIECI OD TYCH CO SKONCZYLI ZAWODOWKE:)

Gość sa sa
ja tez mam srednie

Gość NO NIEWIEM24
:)

Gość zzzzzzzzzzzz
tez mam tylko średnie-techniczne:)

Gość Szarlota de la susetita milago
ja mam podstawówke a co ? I to nawet skonczoną z problemami. Ale dzieci z Luśkiem jeszcze nie planujemy bo się dorabiamy a Lusiek to zarabia 12 tyś miesięcznie w Londynie wiesz ?

Gość glowonog
jakas pomyłka ,nie wazne jakie wyksztalcenie (choc wyższe zobowiązuje) najwazniejsze jakim czlowiekiem się jest. bo nawet wyksztalceni ludzie sa kretynami. pamietaj niewazne wykształcenie ale byc dobrym czlowiekiem,choć pewnie posypia sie teksty obraxliwe---- olej

\"NIEWYKSZTAŁCONA\", popatrz tylko na swoją pisownię :-) Ani jednego błędu, interpunkcja zachowana ... :-D Nie jedna \"wykształcona\" na tym forum mogłaby brać z Ciebie przykład ;-) A tak na serio czym Ty się przejmujesz! Najważniejsze jest wnętrze. Przecież wykształcenie nie jest wyznacznikiem oceny ludzi :-) Pozdrawiam i życzę więcej wiary w siebie :-)

Gość ale o co chodziiiiiiiiii
nie rozumiem problemu.Jedni skończyli studia drudzy nie, wszyscy są potrzebni na świecie.Nie ma sie czym przejmować, każdy wybiera to co chce robić i jest dla niego najlepsze

Gość miksturkaa
Ja tez jestem mamą,i nie mam matury. Nie chciało mi się.Czasem żałuję,ale zawsze są licea zaoczne,maturkę można zrobić:-) Nie przejmuj się. Niektórzy po studiach i nie wiadomo czym jeszcze,a takie tłumoki,że wstyd :-D

Jasne ze nie ma sie czym przejmować!! Teraz na studia dostają sie najgorsze głąby:D Każdy może je skończyć. A ludzie bez magistra czy inżyniera tez są potrzebni.

A co to ma za znaczenie, ja akurat mam magistra, ale dlatego, że lubię się uczyć i nauka przychodzi mi bez trudu. Ale poszłam na studia dopiero jak urodziłam dziecko i poszłam do pracy. Mam wiele koleżanek, które mają wykształcenie zawodowe a jedna nawet podstawowe - tak wyszło. Najśmieszniejsze jest to, że robi PIT-y dla całego podwórka, bo magistrowie sobie nie radzą... :D:D:D

Gość mmilka z chrupkami
Znam wiele osób po zawodówce, po liceum, którzy niczym nie odbiegają od tzw. wykształciuchów. Można z nimi porozmawiać na każdy temat, mają swoje zdanie i potrafią je wypowiedzieć. Studia, wykształcenie, nie są wyznacznikiem mądrości, inteligencji. Nawet po 8 klasach podstawówki można być mądrym człowiekiem. Tak jak moja mama.

Gość glowonog
dziewczyny jestem bardzo mile zaskoczone :) na który temat nie wejsc sa wyzwiska, obrazanie i udowadnianie innym że sa gorsi a tu prosze,nareszcie odezwały sie jasno i mądrze myslące kobiety:) chwała Wam za to 🌻 mam wyksztalcenie wyższe ale nigdy do glowy mi nie przyszło że ktos moze byc gorszy bo nie studiował,moja mama zawsze powtarzała że najwazniejszy jest człowiek i tego sie trzymam w swoim zyciu i ucze moje dzieci. pozdrawiam

Gość OLAIJULKA+KIELCE
JA TEY MAM SREDNIE I WCALE SIE TEGO NIE WSTYDZE. POZDRAWIAM

i czym się tu przejmować.Każdy ma takie wykształcenie na jakie go stać ;wewnętrznie i finansowo. A tak na marginesie ; internet i podobne fora mają to do siebie że tam każdy może być kim tylko chce i nikt mu w papiery nie zagląda.